Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλάει για τη μητρότητα

21:50 29/5/2011 - Πηγή: 24wro
Για τον έρωτα, τη μητρότητα, το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει θύμα απιστίας, αλλά ...πατώματα για έναν άνδρα μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου σε γνωστή εφημερίδα.

Η 36χρονη πρωταθλήτρια και κριτής στο «Dancing With The Stars» αποκάλυψε πως είναι δύο χρόνια μόνη της, αλλά, παρ’ όλα αυτά, περνάει πολύ καλά, επειδή είναι σε πολύ δημιουργική φάση αυτή την περίοδο.

«Είμαι χαλαρή… Αν αγωνιάς για κάτι τέτοιο, νομίζω πως κάθε μέρα θα βγαίνεις, κι εγώ δεν πολυβγαίνω. Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει στιγμή που
σκέφτηκε σοβαρά να γίνει μαμά: «Υπήρξε σχέση που είπα ''ναι, με αυτόν τον άνθρωπο θα το έκανα''. Πιο μικρή, έλεγα ''θα κάνω μεγάλη οικογένεια''. Μετά σκέφτηκα ότι όλο αυτό δεν είναι μια απλή εγωιστική απόφαση. Τώρα είμαι ήρεμη με όλο αυτό. Είμαι σε ισορροπία. Αν είναι να μου συμβεί- αφού όλοι μας δεν είμαστε προορισμένοι για όλα- είναι ευπρόσδεκτο» πρόσθεσε.

Η ίδια παραδέχεται αν έχει πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα: «Εννοείται! Νομίζω πως δίνω ενέργεια, ακόμα και όταν βιώνω χωρισμούς. Η τελευταία σχέση που είχα ήταν μακροχρόνια και θεωρώ πως είναι καλό να θρηνήσεις και μετά να συνεχίσεις».

Έχει υπάρξει, άραγε, η ίδια θύμα απιστίας; «Δεν με ενδιαφέρει. Όταν είμαι με έναν σύντροφο, νιώθω ότι βρισκόμαστε σε μια εντελώς δική μας πραγματικότητα. Δεν έχω ιδέα… Πάντως, αν έχει συμβεί, θεωρώ πως κι εγώ έχω μερίδιο ευθύνης» εξηγεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα