Η χώρα μας μέσα από τα μάτια ενός Έλληνα στη Γερμανία

01:41 4/1/2012 - Πηγή: 24wro

Με τον τίτλο Ένας Έλληνας που είναι καλά η online έκδοση της γερμανικής εφημερίδας...

Rheinische Post φιλοξενεί μια συνέντευξη ενός επιτυχημένου Έλληνα εστιάτορα.

Πρόκειται για τον 28χρονο Βασίλη Κρεμμύδα, ιδιοκτήτη του «Ζορμπά», ενός από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια στην περιοχή Ντίνσλακεν της δυτική Γερμανίας, που συγκεντρώνει εξαιρετικές κριτικές.

Ο νεαρός Έλληνας με καταγωγή από το Κιλκίς, μιλά στη rp-online για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,
την αποτυχία των πολιτικών της χώρας και τις σχεδόν ανύπαρκτες εργασιακές προοπτικές.

«Όποιος ξαναψηφίσει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να κατηγορεί μόνο τον εαυτό του» σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου.

Ο Βασίλης Κρεμμύδας όμως, βλέπει με αισιοδοξία τη δύσκολη νέα χρονιά που περιμένει την Ελλάδα λέγοντας πως η κρίση έφερε και κάτι θετικό: «Οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν δυνατοί και είναι ωραίο που τους τελευταίους μήνες υπάρχει αλληλεγγύη και βοηθούν ο ένας τον άλλο. Παλαιότερα αυτό δεν υπήρχε, κοίταζε ο καθένας το δικό του συμφέρον».

«Πάντως οι πολιτικοί, που ήταν το τελευταίο διάστημα στην εξουσία, θα έπρεπε στην καλύτερη των περιπτώσεων να σταλούν στην εξορία. Είναι υπεύθυνοι για όλα. Πρέπει να υπάρξουν νέα άτομα που να μην είχαν καμία σχέση με την πολιτική πριν», σχολιάζει ο επιχειρηματίας, που έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια των Γερμανών με τις ελληνικές γεύσεις που προσφέρει στο εστιατόριό του.

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα