Η απάντηση του Νίνο στον Βαρδή

15:56 27/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση που έδωσε, μέσω της σελίδας του στο twitter, ο Νίνο στον γνωστό... συνθέτη Αντώνη Βαρδή, ο οποίος αναφέρθηκε στον 30χρονο τραγουδιστή σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Λυπάμαι που δέκα χρόνια πριν, ο Αντώνης Βαρδής ήταν κριτής και υποστηρικτής μου στο talent show που με ανέδειξε. Δέκα χρόνια μετά, με θεωρεί την προσωποποίηση της καταστροφής του ελληνικού τραγουδιού. Κάποτε μας ευχόντουσαν να κάνουμε καριέρα και τώρα παίζουνε άνιση μάχη με εμάς τους πιο μικρούς. Είναι
στενάχωρο να σε απογοητεύουν αυτοί που αποκαλούσες πάντα τεράστιους καλλιτέχνες. Αλλά δε παύεις να τους θαυμάζεις…» έγραψε ο Νίνο.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Βαρδή (υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Fame Story», από όπου αναδείχθηκε ο Νίνο) περιλαμβάνονταν σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, είπε: «Ακούς ένα νέο παιδί να λέει ότι το είδωλό του είναι ο Νίνο, ο οποίος είναι καλό και ωραίο παιδί, με ωραίο στιλ και είναι μέσα στα πράγματα και μακάρι να κάνει καριέρα. Αλλά πριν ξεκινήσει καλά καλά, ο άλλος λέει ότι είναι το είδωλό του; Μετά από πέντε χρόνια, αν τα παιδιά έχουν ως είδωλα τον Νίνο και την Τάμτα -η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια- αλλά αν έχουν ως είδωλα τέτοιου είδους τραγουδιστές, δεν θα υπάρχει ελληνικό τραγούδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα