Η Kim Kardashian θα σταματήσει το reality;

23:30 5/8/2013 - Πηγή: 24wro

Το 2015 λήγει το συμβόλαιό τους...

Το πιο δημοφιλές reality show του δικτύου «Ε!», αυτό που ανέδειξε την οικογένεια Kardashian, ενδεχομένως να «κατεβάσει ρολά» το 2015, εάν η Kim Kardashian και η Kris Jenner αποφασίσουν πως αυτή είναι η σωστή στιγμή να τερματιστεί το «Keeping up with the Kardashians», όπως γράφει η ιστοσελίδα examiner.com.

Τα σενάρια φούντωσαν όταν, πριν από λίγους μήνες η Kim Kardashian αποκάλυψε πως ένιωθε έτοιμη να εγκαταλείψει τη reality τηλεόραση.

Τον
Απρίλιο όλο το σόι Kardashian υπέγραψε συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων με το δίκτυο «Ε!» για να γυριστούν άλλοι τρεις κύκλοι του ριάλιτι. Η Kim και η Kris είπαν τότε πως θα ήθελαν όταν αυτοί οι κύκλοι ολοκληρωθούν το reality που ανέδειξε όλα τα «φυντάνια» της οικογένειας να ρίξει αυλαία.

«Είναι το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών. Η Kim και η Kris θέλουν να διασφαλίσουν πως τα αποχωρήσουν όταν θα είναι ακόμα ψηλά, όταν οι θαυμαστές τους θα θέλουν κι άλλο, παρά να τραβήξουν το σόου πολύ για μία ή δύο σεζόν και να το δουν μετά να πεθαίνει αργά», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας.

«Επιπλέον, προχωρούν τις ζωές τους. Εξερευνώντας νέες δυνατότητες κι ευκαιρίες, η Kim θέλει να είναι με την κόρη της ενώ η Kris θέλει να εστιάσει στο talk show της και ενδεχομένως να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών. Λέει σε όλους πως μια μέρα θα πάρει Όσκαρ!», προσθέτει η ίδια πηγή.

Το «Keeping up with the Kardashians» έκανε πρεμιέρα το 2007 ενώ τα μέλη της οικογένειας έκαναν και διάφορα επιμέρους reality όπως τα «Kourtney and Khloe Take Miami», «Kourtney and Kim Take New York» and «Khloe & Lamar».

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα