Η Jane Seymour χωρίζει τον τέταρτο σύζυγό της...!

10:40 15/4/2013 - Πηγή: 24wro

Η βραβευμένη με δύο Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Emmy ηθοποιός Jane Seymour ζήτησε διαζύγιο από τον...

τέταρτο σύζυγό της,James Keach, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 20 χρόνια.

Εκπρόσωπος της 62χρονης ηθοποιού επιβεβαίωσε το χωρισμό του ζευγαριού και δήλωσε ότι η Seymour και ο βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός "είναι σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Προς το παρόν διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε
το 1993 και απέκτησε μαζί τους δίδυμους Johnny Stacy και Kristopher Steven.

"Θα συνεχίσουν την επικοινωνία τους, ωςαφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους και ωςσυνέταιροι στις επιχειρήσεις τους, καθώς και την κοινή τους δράση πάνω σε φιλανθρωπικές ενέργειες που ξεκίνησαν ως ζευγάρι", τόνισε ο εκπρόσωπος της Seymour.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, η Βρετανίδα ηθοποιός είχε πληροφορίες ότι ο 65χρονος Keach την απατούσε με μία κοινή τους γνωστή, γι' αυτό και τον πέταξε έξω από το σπίτι τους στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Αυτό θα είναι το τέταρτο διαζύγιο της Seymour. Ο πρώτος γάμος της με τον Michael Attenborough, γιο του Βρετανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Richard Attenborough, διήρκεσε τρία χρόνια. Το 1997 παντρεύτηκε τον Victor Geoffrey Planer, χώρισαν όμως ένα χρόνο αργότερα. Από το 1981 έως το 1992 ήταν παντρεμένη με τον David Flynn, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο.

tro-ma-ktiko
Keywords
Τυχαία Θέματα