Γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του βασανιστή της

17:40 24/8/2011 - Πηγή: 24wro
Ο 30χρονος Γερμανός Τόμας Φίσερ άφησε... κυριολεκτικά άναυδους τους άνδρες της αστυνομίας του Αμβούργου όταν χρειάστηκε να ψάξουν το σπίτι του, στο οποίο και τους οδήγησε το θύμα του που κατάφερε να ξεφύγει από τη διαστροφή του.
Ο παρ ολίγον δολοφόνος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή την οποία, αφού «αποτελείωνε» τη γυναίκα κρατούμενή του, θα το ανατίναζε.
Είχε καταφέρει να τοποθετήσει οκτώ βόμβες γύρω από έναν ηχητικά μονωμένο τηλεφωνικό θάλαμο στον οποίο και σκόπευε να τη φυλακίσει.
Πληροφορίες της Daily Mail
αναφέρουν ότι προτού «πιάσει» το θύμα του –την ταυτότητα του οποίου είχε προαποφασίσει- από δρόμο της πόλης και το μεταφέρει στο φρούριό του, είχε αρχίσει να κάνει πρακτική με σύριγγες και βελόνες επάνω σε κούκλα για να ξέρει πώς να τα χρησιμοποιήσει και επάνω στην κοπέλα αργότερα.
Τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή για τον σαδιστή όταν τελικά, η 26χρονη κοπέλα που απήγαγε, κατάλαβε ότι εκείνος άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα της φυλακής της και ξέφυγε από ανοιχτό παράθυρο μια και το διαμέρισμα βρισκόταν στο ισόγειο.
Παρόλο που ο Φίσερ έτρεξε πίσω της, η απαχθείσα τον «κέρδισε» στο τρέξιμο, βρήκε καταφύγιο σε φιλικό σπίτι και από εκεί κάλεσε την αστυνομία την οποία και οδήγησε στο σπίτι του απαγωγέα-βασανιστή της.
Ο Φίσερ συνελήφθη επί τόπου, χωρίς να προβάλλει την οποιαδήποτε αντίσταση και έκτοτε δεν έχει βγάλει κουβέντα σχετικά με τα σχέδιά του και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα