ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: 48 λογοι για τους οποιους θα μπορουσε καποιος να "ψηφισει" ΣΥΡΙΖΑ

00:33 16/6/2012 - Πηγή: 24wro

Ένας απο τους αναγνώστες μας,μας έστειλε το παρακάτω κείμενο ζητώντας να το ανεβάσουμε...

διαβάστε το:

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί όταν το παλικάρι από την Παιανία υπερασπίστηκε το σπίτι του από τους κλέφτες που τοποθέτησαν ευγενικά το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, έβγαλε ανακοίνωση που τον χαρακτήριζε ως δολοφόνο.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ
και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί μου αρέσει που ακούγονται πολλά, διαφορετικά και ενδιαφέροντα. Ο Λαφαζάνης σου λέει ότι θα κάψει το μνημόνιο και ο Παπαδημούλης ότι θα το επαναδιαπραγματευθεί. Είναι δυνατόν να πλήξεις ποτέ;

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τους αρέσει ο τζόγος όπως και σε όλους τους Έλληνες. Ο βουλευτής Μπαλάφας είπε πως θα κόψουμε τους εξοπλισμούς και θα ρισκάρουμε με την Τουρκία. Και η Τουρκία θα ρισκάρει μαζί μας αλλά ο ΟΠΑΠ θα το δίνει 1,05. Όταν ο Τούρκος θα σηκώσει 10 αεροπλάνα και εσύ ένα ανεμόπτερο, ούτε καν παραδοσιακό ντέρμπι δεν το λες. Καλά έκανε ο βουλευτής Μπαλάφας – εσυ τον ψήφισες φίλτατε Έλληνα – καθώς η Τουρκία είναι υπόδειγμα καλού γείτονα. Μας στέλνει καθημερινά τουρίστες και τα αεροπλάνα της περιπολούν πάνω από τα νησιά μας και αν συμβεί το παραμικρό ειδοποιούν τις ελληνικές αρχές να επέμβουν.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι βαθιά θρησκευόμενος. Κατά την ορκωμοσία στη βουλή μόλις είδε τον Σταυρό, του ήρθε αναγούλα.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί καλά θα κάνει να πάρει 1.200 ευρώ το χρόνο από όσους έχουν 20.000. Εγώ έχω στην τράπεζα 19. Βέβαια όταν πέσαμε να φάμε τον ΓΑΠ, μας είχε ζητήσει 2%. Τα χίλια διακόσια στις είκοσι χιλιάδες είναι 6%. Εντάξει θα σου πω την αλήθεια έχω 5 19αρια σε διαφορετικές τράπεζες και δεν θα με βρει ποτέ. Εσύ βέβαια, μπορείς να τον ψηφίσεις.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλουν την αποστρατικοποίηση των νησιών. Αυτό άλλωστε είναι ένα πάγιο αίτημα της Τουρκίας με το οποίο τα παιδιά των συνιστωσών συντάσσονται πλήρως. Και εμεις κυρίες και κύριοι, τους ακούμε τους γείτονές μας και τους κάνουμε τα χατήρια και ρισκάρουμε.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι πολύ πληκτική η ήρεμη ζωή. Δεν αντέχεται ρε φίλε. Μου λείπουν οι μολότοβ, οι πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας, τα μπάχαλα. Νοσταλγώ τους μετανάστες της Υπατίας, τι ωραίο σοου τότε, και το πώς μπλοκάρεται μια επένδυση για ένα έργο. Ευτυχώς που δεν έγινε το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το έργο της διπλής ανάπλασης καθώς θα καταστρεφόταν η αποικία των χιλιάδων κορμοράνων που κατοικούσαν στον Βοτανικό. Οι ευαίσθητοι καταγγέλοντες του Σύριζα, φαντάσου δηλαδή, ούτε καν έμεναν στην περιοχή αλλά για λόγους ευαισθησίας δεν δίστασαν να βγουν μπροστά για χάρη των πτηνών.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί πιστεύω ότι όντως οι Ευρωπαίοι μπλοφάρουν. Το είδες και με την απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας. Είναι ψέματα όσα γράφονται για τα φάρμακα των καρκινοπαθών. Η αλήθεια είναι πως από το περίσσευμα των χρημάτων, η διαφωνία ήτ
Keywords
Τυχαία Θέματα