Γουίμπλετον: Από αύριο τα σπουδαία...

12:26 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Οι φίλοι του τένις θα πρέπει να περιμένουν άλλες δύο μέρες προκειμένου να δουν  στο Γουίμπλετον... «δυνατά» ζευγάρια όσον αφορά το απλό των αντρών.
Ο Ράφαελ Ναδάλ (1.25 ανώτερη τιμή) έχει δύσκολο έργο αλλά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Αργεντινό Χουάν Μαρτιν Ντελ Πότρο (5.10). Αρκεί να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός με τις υπόλοιπες «μάχες»  που έδωσε μέχρι σήμερα στο Νησί.  Το ίδιο ισχύει και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς (1.10) που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου Μίκαελ Λοντρά (10.50). Καλό παιχνίδι θα γίνει και στον αγώνα του Ρότζερ
Φέντερερ (1.05) με τον Ρώσο Μίκαελ Γιούζνι (27.00) που είναι στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης αλλα και εκεί το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι ο Ελβετός (Νο3).
Πιο αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση του Γουίλφριντ Τσονγκά (1.50) με τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ (3.00) αφού πρόκειται για δύο σχετικά ισοδύναμους τενίστες με τον Γάλλο πάντως να είναι  λίγο πιο ποιοτικός και λογικά να θεωρείται το φαβορί του αγώνα. Ο Άντι Μάρεϊ που θεωρείται και ο «οικοδεσπότης» της διοργάνωσης  λόγω της σκωτσέζικης καταγωγής του θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ και έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση.  Στο 1.30 η νίκη του Σκωτσέζου στο 4.05 αυτή του Γάλλου. Φελισιάνο Λόπεζ (1.35) κόντρα στον Λούκας Κουμπό (4.00) και Τόμας Μπέρντιχ (1.50) εναντίον του Μάρντι Φις (3.05) οι υπόλοιποι δύο αγώνες της 7ης μέρας του αρχαιότερου θεσμού στην ιστορία του τένις.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα