Γνωστή δημοσιογράφος θύμα της νεροποντής!

20:04 16/1/2013 - Πηγή: 24wro
Τον τρόμο με τα μάτια της αντίκρισε πολύ γνωστή δημοσιογράφος σήμερα το πρωί, όταν τόλμησε να βγει...
από την πόρτα του σπιτιού της προκειμένου να πάει στη δουλειά.

Ο λόγος για την Πέπη Οικονομάκη, η οποία έπεσε θύμα της άγριας νεροποντής που πλήττει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες την πρωτεύουσα.

Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην οδό Πειραιώς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τη βοήθεια της Οδικής Βοήθειας για να σωθεί!

Μάλιστα ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς το μικρό ΙΧ στο οποίο επέβαινε, σταμάτησε, αφού βρήκε -λόγω της φοράς
που είχε- στο κράσπεδο «Ήταν 9.30 το πρωί, στην οδό Πειραιώς», λέει η γνωστή δημοσιογράφος στο BriefingNews «και κατευθυνόμουν στην πλατεία Κουμουνδούρου όπου είχα μία υποχρέωση. Φτάνοντας στη διασταύρωση της οδού Πειραιώς με τη Χαμοστέρνας, είδα τον δρόμο να έχει πάρα πολλά νερά, τα οποία έφταναν μέχρι τη μέση της ρόδας του αυτοκινήτου.

Μετά το εμπορικό κέντρο όμως που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, ανέβηκε πάρα πολύ η στάθμη του νερού, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να με παρασύρει το ορμητικό νερό και να σβήσει το αυτοκίνητο. Ευτυχώς που έτσι όπως είχε παρασυρθεί το αμάξι, βρήκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και σταμάτησε. Αλλιώς δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει γίνει…

Στη συνέχεια ήρθε η Οδική Βοήθεια, ανεβάσαμε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και σιγά- σιγά το βάλαμε μπροστά ώστε να δουλέψει και να αδειάσει ο κινητήρας από τα νερά. Ήταν απίστευτη η ταλαιπωρία μου και ο φόβος μου».

briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα