Γ.ΜΩΡΑΛΗΣ: Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας

07:41 17/1/2012 - Πηγή: 24wro
Να δώσει εξηγήσεις για τις ατυχείς (όπως τις χαρακτήρισε) δηλώσεις του περί φιλικών...
και ντέρμπι, κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα - τον οποίο και κατηγόρησε για ανέντιμη στάση - ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού απαιτώντας να δώσει στοιχεία γιατί πλήττεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος
ή αλλιώς να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια των Ιωαννίνων, τις μεταγραφές, αλλά και στη θέση των «ερυθρολεύκων» για τις μετακινήσεις.

«Άποψή μας είναι πως όταν κάποιος κατέχει μια θέση όπως αυτή που έχει ο κ.Γόντικας, δηλαδή, πρόεδρος μιας ΠΑΕ, μιας μεγάλης ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει. Ειδικά όταν ο λόγος αυτός είναι δημόσιος πρέπει να είναι τεκμηριωμένος ώστε να μην θεωρείται ανεύθυνος», τόνισε αρχικά ο Μώραλης, για να συμπληρώσει σχετικά με τις δηλώσεις Γόντικα:

«Το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε που είμαστε στη Super League και είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας ποιοι –κατά τη γνώμη του- και ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εάν δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι είναι κοινή λογική, ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παντελώς ανεύθυνές. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια συνέχεια δηλώσεων του προπονητή του Παναθηναϊκού, οι οποίες και πάλι νομίζω ότι πρόκειται περί ατυχών δηλώσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια λογική για το «πώς» παίζει η μια ομάδα με την άλλη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει διαφορετική απόδοση τη μια ημέρα και παίρνει ένα αποτέλεσμα, την άλλη όχι. Μια φορά μπορεί να πετύχει δύο γκολ την άλλη τρία. Η εικόνα που προφανώς εσκεμμένα προσπαθεί να περάσει ο Παναθηναϊκός είναι ατυχή και επαναλαμβάνω μια παντελώς ανεύθυνη στάση.

Αν όμως αύριο το πρωί ο κ. Γόντικας έχει τα στοιχεία ή και ενδείξεις ότι πράγματι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γιατί δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να μιλήσω, γιατί εάν το έκανε θα μπορούσα να απαντήσω με τα παιχνίδια και τις ομάδες που έχει χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός .

Συνολικά ως Σούπερ Λιγκ τίθεται θέμα. Αν δεν του κάνει του κου. Γόντικα θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που ο κ.Γόντικας έρχεται και προασπίζεται μαζί με τους άλλους προέδρους την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου να μας πει που αναφέρεται. Σε ποιες ομάδες, ποιους ποδοσφαιριστές και ποιους προπονητές εννοεί. Για το να ακυρώνουμε ή να ισοπεδώνουμε το σύνολο των ομάδων ή το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτο και εγκληματικό για την αξιοπιστία την οποία όλοι θέλουμε να προφυλάξουμε και για την οποία πλήττεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα. Σαφέστατα όταν κάποιοι και στην περίπτωσή που αναφερόμαστε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέει δημόσια ότι υπάρχουν φιλικά παιχνίδ
Keywords
Τυχαία Θέματα