Γιουρόπα Λιγκ: Οver στο Μαδριγάλ

08:55 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Βιγιαρέλ υποδέχεται στο «Μαδριγάλ» την Πόρτο στη ρεβάνς του 5-1 για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.



Με το… ενάμισι πόδι στον τελικό βρίσκεται η εντυπωσιακή φέτος Πόρτο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και στο «Μαδριγάλ» αναμένεται γκολ και θέαμα.

Α’ ματς: Πόρτο-Βιγιαρεάλ 5-1

Τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη του αγώνα. Η Βιγιαρεάλ στεκόταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γκολ
του Κάνι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η διαστημική Πόρτο, πέτυχε 5 γκολ- τα 4 ο Φαλκάο- και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 5-1

Βιγιαρεάλ: O ένας από τους δύο φετινούς στόχους για το «κίτρινο υποβρύχιο» χάθηκε- εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα- μετά το καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο στην Πορτογαλία και την ήττα με 5-1. Τρίτη φορά που φτάνει σε ημιτελικό διασυλλογικής διοργάνωσης η Βιγιαρεάλ και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι το ίδιο. Πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα, για να συμμετάσχει και την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα επικράτησε δύσκολα-και με ανατροπή- εντός έδρας της Χετάφε με 2-1. «Μετά την δύσκολη νίκη κόντρα στη Χετάφε, ο βασικός μας στόχος η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ κοντά» τόνισε ο προπονητής Γαρίδο. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Χετάφε, επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Μαρτσένα, εκτός ο τιμωρημένος αμυντικός Καταλά και οι τραυματίες Γκονσάλο (στόπερ) και ο βασικός δεξιός μπακ Άνχελ. Αμφίβολος ο μέσος Σένα.

Πιθανή σύνθεση: Λόπεθ, Καπντεβίλα, Μαρτσένα, Μουσάκιο, Μάριο, Κάνι, Βαλέρο, Μπρούνο, Καθόρλα, Νιλμάρ, Ρόσι

Πόρτο: Δεν υπάρχουν λόγια για τη φετινή Πόρτο του Βίλας Μπόας. Εκπληκτική σε όλες τις διοργανώσεις, παίζει- μαζί με την Μπαρτσελόνα- το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο φέτος στην Ευρώπη. Η νίκη με 5-1 στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Βιιγαρέαλ, την φέρνει μια ανάσα από τον τελικό στο Δουβλίνο. Στο πρωτάθλημα κάνει… πλάκα. Την τελευταία αγωνιστική, παρά το rotation του Μπόας, επικράτησε 4-0 της Σετούμπαλ, μετά από ακόμα μια παράσταση.
Ήταν η 16η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και η 14η γενικά σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα 1-0 από την Σεβίλλη. Η Πόρτο παραμένει αήττητη εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι και στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, μετά την ανατροπή που έκανε στην έδρα της Μπενφίκα. Επιθετικά αναμένεται να αγωνιστεί και στην Ισπανία η Πόρτο, όπως τόνισε και ο προπονητής της: «Θα διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Δεν έχουμε ομάδα για να πάμε στην έδρα της Βιγιαρεάλ και να παίξουμε μόνο άμυνα».

Δεν προλαβαίνει ο μεσοεπιθετικός Μπελούτσι, θα απουσιάσει ο μπακ Φουτσίλε.

Πιθανή σύνθεση: Έλτον, Περέιρα, Οταμέντι, Ρολάντο, Σαπουνάρου, Φερνάντο, Μουτίνιο, Γκουαρίν, Ροντρίγκες, Χουλκ, Φαλκάο

Betting Tips

*Η ήττα με 5-1, είναι η βαρύτερη στην ιστορία της Βιγιαρεάλ στα 105 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει.

*Μόλ
Keywords
Τυχαία Θέματα