Γιατί όταν εσύ θέλεις σεξ η σύντροφός σου δεν έχει διάθεση;

00:10 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι άνδρες θα ισχυριστούν ότι η σύζυγός δεν κάνει έρωτα με τον ίδιο τρόπο...
του το έκανε στην αρχή της γνωριμίας τους.

Οι γυναίκες θα πουν ότι ίσως να ήταν πιο πρόθυμες, αν ο σύζυγός τους τις φλέρταρε, όπως τον παλιό καλό καιρό. Τις πταίει;

«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε μαζί εδώ και 16 χρόνια, έχουμε δύο όμορφα παιδιά και αυτό που, από πολλές απόψεις, θεωρείται καλή ζωή. Όμως έχουμε κολλήσει στο ίδιο πράγμα σχετικά με τη σεξουαλική μας ζωή για χρόνια.

Της υπενθυμίζω συνεχώς ότι θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερο σεξ, αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα.

Όταν με ρωτάει γιατί γκρινιάζω, η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: γιατί δεν κάνουμε έρωτα συχνά.
Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί η μαγεία. Μπορεί να φταίω κι εγώ που δεν προσπαθώ πραγματικά να τη βάλω στη διάθεση για σεξ.»

Καλώς ήλθες στον πραγματικό κόσμο. Το συγκεκριμένο είναι ίσως ένα από τα πιο συχνά προβλήματα μέσα σε ένα γάμο. Τόσο συχνό που μονοπωλεί συνήθως το ενδιαφέρον στις συζητήσεις μεταξύ των παντρεμένων ζευγαριών.

Οι άνδρες θα ισχυριστούν συνήθως ότι το πρόβλημα θα λυνόταν αν η σύζυγός τους έκανε έρωτα με τον ίδιο τρόπο του το έκανε στην αρχή της γνωριμίας τους, ενώ οι γυναίκες θα πουν ότι ίσως να ήταν πιο πρόθυμες, αν ο σύζυγός τους τις φλέρταρε, όπως τον παλιό καλό καιρό. Επίσης οι άνδρες δε φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ο συνδυασμός των επαγγελματικών καθηκόντων με τη φροντίδα των παιδιών έχει φέρει τις γυναίκες στα όριά τους.

Και οι δύο πλευρές έχουν τα παράπονά τους και σε αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται το πρόβλημα. Πρέπει κάποια στιγμή ο ένας να αναγνωρίσει τις ανάγκες του άλλου.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχολόγος για να καταλάβει ότι ο μέσος άνδρας με φυσιολογικές σεξουαλικές ορμές δεν αισθάνεται καλά όταν δέχεται συνεχείς απορρίψεις.

Η ανικανοποίητη επιθυμία τη δίνει στα "νεύρα" σε όλους- άνδρες και γυναίκες.

Η πλευρά των γυναικών έχει κι εκείνη τα δίκια της. Οι περισσότερες από τις γυναίκες που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις έχουν τη δουλειά τους, τα παιδιά και το μεγαλύτερο μέρος του νοικοκυριού. Συχνά αισθάνονται τόσο εξαντλημένες μέχρι το τέλος της ημέρας που δεν τους έχει μείνει ο παραμικρός ενθουσιασμός για σεξ.

Το βρίσκουν, επίσης, πιο δύσκολο από ό, τι οι άνδρες να αλλάξουν τη διάθεσή τους από τη μια στιγμή στην άλλη σε ερωτική.

Οι περισσότερες γυναίκες πάντως παραδέχονται ότι μια ερωτική χειρονομία, λίγα χάδια ή μια φιλοφρόνηση έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λουλούδια ή ένα γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο.
Ένα άλλο πράγμα που φαίνεται ότι ‘’χωρίζει’’ τα δύο φύλα είναι η προσδοκία των ανδρών ότι θα νιώσουν αναζωογονημένοι από το σεξ και η αίσθηση των γυναικών ότι πρόκειται για μια ακόμη αγγαρεία.

Παρόλα αυτά αν ερωτηθούν σχετικά, οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες θα συμφωνήσουν ότι το καλό σεξ τις ανεβάζει επίσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα