Για την επιστροφή στην κορυφή

14:20 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ακόμα και όταν η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη...
ο Μανόλο Χιμένεθ επέμενε πως «εμείς θα βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε».

Περιθώρια για τις αποδείξεις αυτές δεν υπάρχουν πολλά. Απόψε στον Βόλο και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Όλα με βήμα, βήμα» λέει ο Χιμένεθ που περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του στο αποψινό ματς στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, να επιστρέψουν στην κορυφή των πλέι οφ. Άπαντες στην ΑΕΚ εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να περάσει με νίκη από το ΟΑΚΑ.

Επομένως το διπλό στην Μαγνησία θα φέρει και πάλι τους κιτρινόμαυρους στην θέση του οδηγού. «Μια και καλή» όπως έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν πως αν πάρουν την νίκη στον Βόλο, δεν πρόκειται να χάσουν την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Ο Μίτσελ κρίνει το σχήμα

Η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ ήταν αποφασισμένος να παρατάξει και στο αποψινό ματς την ομάδα του με την αγαπημένη (και πετυχημένη0 συνταγή του 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στην μεσαία γραμμή. Παρά τις απουσίες του Καφέ και του Μάκου. Όμως το γεγονός πως ο Μίτσελ ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού, υποχρεώνει τον Χιμένεθ να κρατάει μέχρι και την τελευταία στιγμή την οριστική του απόφαση για το σχήμα.

Αν ο Ισπανός τελικά καταφέρει να αγωνιστεί, τότε θα συμπληρώσει την τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Ντιόπ και τον Λαγό, ο Γκερέιρο θα πάρει θέση στην κορυφή του ρόμβου και ο Σκόκο με τον Μπάχα θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Αν πάλι ο Μίτσελ μείνει στον πάγκο, τότε ο Ματέος θα πάρει θέση στο πλευρό του Ντιόπ στα αμυντικά χαφ και ο Χιμένεθ θα επιστρατεύσει ένα 4-2-3-1, με τον Λεονάρντο να παίρνει θέση στην τριάδα μαζί με Σκόκο και Γκερέιρο. Πάντως όπως και να έχει ο Ματέος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται ακόμα και στο 4-4-2, να αφήσει τον Μανωλά στον πάγκο.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα