Γαλλία: Δοκιμασία για τη Λιόν

08:40 16/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η νίκη είναι μονόδρομος για τη Λιόν στο «Φρανσίς Λε Μπλε» κόντρα στην μαχόμενη...
ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό Μπρεστ στο αποψινό ματς με το οποίο συνεχίζεται η 36η αγωνιστική του Σαμπιονά.


ΜΠΡΕΣΤ: Τέλος σ’ ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών της Μπρεστ έβαλε μεσοβδόμαδα η ήττα της από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Η ομάδα της Βρέστης εξακολουθεί να είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και το ματς με την επίσης καιγόμενη αλλά για διαφορετικούς λόγους αποψινή της αντίπαλο είναι υψίστη σημασίας. Και σα να μην έφθανε στον προπονητή της η ήττα στη Μασαλία ήρθαν και οι σοβαροί
τραυματισμοί τόσο του κεντρικού αμυντικού Κανταρί όσο και του αρχηγού Νταφ που θα τους κρατήσουν πολλούς μήνες εκτός μάχης να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη τη ζημιά για τη Μπρεστ. Στα αξιοσημείωτα και το ότι έχει αποτύχει να πετύχει γκολ στα τελευταία της τρία ματς.

ΛΙΟΝ : Μετά τη συντριβή 4-0 στο «Αμπέ Ντεσάμπ» από την Οσέρ η πάλαι ποτέ αυτοκράτειρα του σαμπιονά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον σοβαρό κίνδυνο να μείνει και εκτός θέσεων για την προσεχή έκδοση του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από μία δεκαετία. Ήταν η 3η σερί εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Κλοντ Πουέλ που στο ίδιο ματς έχασε με αποβολή τον κεντρικό αμυντικό Λόβρεν που θα απουσιάσει σήμερα. Ακόμα πιο επώδυνη είναι όμως για τη Λιόν η σοβαρότητα του τραυματισμού του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Λισάντρο Λόπεζ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός μάχης παραμένουν επίσης οι βασικοί μέσοι Τουλαλάν, Γκουρκίφ και Έντερσον. Στα θετικά η επιστροφή των Σέλστρεμ και Ντιακιτέ που εξέτισαν τις ποινές τους. Έχει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες στα τελευταία της έξι ματς.

Στο …ψαχνό: Σε τέτοια εικόνα και προβλήματα που έχει η Λιόν είναι δύσκολο να την εμπιστευτεί κανείς. Πιθανότατα είναι προτιμότερο να επιλεγεί το under 2,25 που στην 10bet δίνει 2,03.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα