Γαλακτερός - Ζαμπέτογλου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

23:33 25/6/2012 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός ...
και η δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι και έχουν προετοιμάσει τα πάντα.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Αυγούστου, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολεγίου «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη,
από το οποίο αποφοίτησε η νύφη.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει ότι προτιμούν ο γάμος τους να γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς, και έτσι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 60.

Η δημοσιογράφος θα φορέσει ένα λευκό νυφικό, το οποίο θα επιλέξει από τον οίκο νυφικών που διαθέτει η οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο επιχειρηματίας και πρώην μπασκετμπολίστας έχει επιλέξει να φορέσει ένα κοστούμι σε λιτή γραμμή. Η διακόσμηση τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου της δεξίωσης θα είναι μίνιμαλ, όπως την έχουν φανταστεί οι μελλόνυμφοι.

Το ταξίδι του μέλιτος δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα, όμως οι δυο τους επιθυμούν να… αποδράσουν σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή τη Χαλκιδική. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους αναμένεται να είναι και αρκετοί «επώνυμοι», αφού η δημοσιογράφος διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους από τον χώρο της showbiz και των media, ενώ δεν θα λείψουν και άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα από το μπάσκετ, καθώς ο γαμπρός συνδέεται με στενή φιλική σχέση με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του. Στενός φίλος του Νάσου Γαλακτερού, μάλιστα, θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.
Keywords
Τυχαία Θέματα