Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σηκώνουμε ένα σταυρό για όλα τα χρέη και τις ανομίες

23:43 4/11/2011 - Πηγή: 24wro
Μπαίνοντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε...
από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στην ομιλία του ξεκίνησε λέγοντας πως έδωσε μάχη για να στηρίξει τη χώρα και να μην την αφήσει να χρεοκοπήσεικ με τη στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του λαού.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για πολλά λάθη από πολλές κυβερνήσεις, αλλά κυρίως από την προηγούμενη κυβέρνηση της
Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας πως διπλασίασε το χρέος. Μάλιστα, είπε ότι δύο χρόνια πρωθυπουργίας του, μαζεύει όλα τα σπασμένα όλων αυτών των προηγούμενων ετών.

Αναφερόμενος στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου δήλωσε πως είναι μια τεράστια συμφωνία που διασφαλίζει το οικονομικό μέλλον της χώρας και πως μειώθηκε το χρέος έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να μην πληρώνουμε τόσους τόκους. Μάλιστα, σημείωσε πως με αυτή την απόφαση διασφαλίζονται οι καταθέτες στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση για μείωση μισθών έως 50% και μείωση συντάξεων.

Όπως είπε το ύψιστο καθήκον όλων είναι η επικύρωση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε στις Βρυξέλλες και δήλωσε πως χαιρετίζει την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσει τη σύμβαση αυτή.  

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως πρέπει να μπουν κανόνες κόντρα στην ανομία και τους παράγονες, ενώ έκανε λόγο για σταυρό που σήκωσαν οι βουλευτές και όλη η κυβέρνηση για τα χρέη και την αναξιοπιστία της χώρας.


Keywords
Τυχαία Θέματα