Φ.ΣΚΟΡΔΑ: Ποια είναι η γνώμη της για τη Σίσσυ ως αντίπαλο;

13:57 5/1/2012 - Πηγή: 24wro
Την καρδιά της άνοιξε η Φαίη Σκορδά και μίλησε - μεταξύ άλλων - για το μέλλον της με το Γιώργο Λιάγκα! Είπε επίσης, για πρώτη φορά, πως βλέπει τη Σίσσυ Χρηστίδου...

Για τον ρόλο της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή τους, η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει: «Η Συνατσάκη θα είναι
μαζί μας, από ότι γνωρίζω, σε λίγες ημέρες», ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν θεωρεί σημαντικούς αντιπάλους πια το δίδυμο του "Πρωινό ΑΝΤ1", εκείνη επεσήμανε: «Το “πια” δεν υπάρχει σε μένα, γιατί ποτέ δεν έχω λειτουργήσει έτσι. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Φερεντίνος, είναι πολύ συμπαθητικός. Και η Σίσσυ μου αρέσει πάρα πολύ».
Για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας αλλά και του συζύγου και συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή "Πρωινό mou", Γιώργου Λιάγκα, λέει: «Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίζαμε με κάτι διαφορετικό. Γιατί και η τριβή δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου και τη σχέση μου με τον Γιώργο» δήλωσε η 31χρονη παρουσιάστρια και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα αν δεν έχουμε κάποια πρόταση δεν θα μείνουμε και άνεργοι. Δεν ξέρουμε και μαζί να είμαστε αν θα υπάρχει κάτι. Δεν έχεις πια το δικαίωμα της επιλογής, μόνο το δικαίωμα για δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα