Φ.ΣΚΟΡΔΑ: Από ποιον ζήτησε συγγνώμη

16:55 5/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μια επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ήταν αρκετή για να προβληματιστεί η Φαίη Σκορδά και να δείξει την ευαισθησία της...
για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και οι οικογένειές τους.

Σε ανάρτησή της στο προσωπικό της site www.faysbook.gr δημοσίευσε ένα κείμενο με τον τίτλο "Ζητώ συγγνώμη" και αποδέκτες όλα τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον καλό αγώνα, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Σε
ένα συγκινητικό κείμενο, μιλά για τα παιδιά που συνάντησε σε πρόσφατη επίσκεψή της στο νοσοκομείο που δημιούργησε ο Σύλλογος Ελπίδα για τα παιδιά με καρκίνο, για τα χαμόγελα που τη συγκλόνισαν, για τα μαθήματα ζωής που πήρε.

Το ακόλουθο απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:

"Θέλω να καθίσω με τα παιδιά. Η ξενάγηση συνεχίζεται. Υπάρχει σχολείο για να μη χάνουν τα παιδιά τα μαθήματα τους. Πού είναι η αίθουσα ζωγραφικής; Ρωτάω την υπευθυνη (σαν αγία μου φαίνεται πια). Με παίρνει απο το χέρι. Μια αίθουσα γεμάτη φως, χρώματα κι ό,τι θα ήθελε να έχει στο ατελιέ του ένας επαγγελματίας ζωγράφος.

"Κοντά στο παράθυρο, όρθια μια κυρία μου χαμογελά και καταλαβαίνω ότι είναι η δασκάλα. Όλο το προσωπικό επιλέγει να βρίσκεται εκεί και είναι σταθερό. Δίπλα της, ένα παιδάκι με ποδιά που καλύπτει όλο του το σώμα, για να μην λερώνεται απο τις νερομπογιές. Κρατάει το πινέλο και σκέφτεται πώς να συνεχίσει το έργο της. Το φτιάχνει για μένα. Ο ήλιος, ένα σπιτάκι και ένα λουλούδι.. Απο τη Βασιλική.

"Ζητώ συγνώμη Βασιλική για όλες τις φορές που είπα «δεν μπορώ», για όλες τις φορές που στεναχωρήθηκα για χαζά της καθημερινότητας, για όλες τις φορές που ξεχνώ τη δύναμη της ψυχής σου, το κουράγιο της μαμάς σου...

"Ζητώ συγνώμη που δεν είσαι κάθε μέρα, κάθε λεπτό στο μυαλό μου να μου δίνεις μαθήματα ζωής".

Το faysbook.gr βρίσκεται στον ιντερνετικό "αέρα" από τις 30 Οκτωβρίου. Είναι μια νέα σελίδα στη ζωή της παρουσιάστριας, όπως έγραψε και η ίδια στο πρώτο της μήνυμα. Απευθύνεται σε γυναίκες, σε μαμάδες, σε συζύγους, σε μια προσπάθεια να μοιραστεί μαζί τους και να μάθει από αυτές τις νέες διαδικτυακές της φίλες. Φυσικά μαζί της στην προσπάθεια έχει τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, που διατηρεί δικό του blog "Το blog του Γιώργου" (είναι η αντρική ματιά στο faysbook και η πρώτη του ανάρτηση είχε τίτλο "υπάλληλος της γυναίκας μου"), τους στενούς της συνεργάτες Σάσα Σταμάτη και Δημήτρη Γιαννέτο και τη μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα