Φοβούνται εισαγωγή τρομο-δεμάτων από αντιεξουσιαστές του εξωτερικού

10:40 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τι εκτιμούν οι αρχές για τον παγιδευμένο φάκελο στον Κορυδαλλό...


Το ενδεχόμενο να σταλούν μαζικά πακέτα-βόμβες από αντιεξουσιαστές του εξωτερικού σε δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα προφυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» φοβούνται οι αρχές εφόσον επιβεβαιωθεί πως το πακέτο που εξουδετερώθηκε στον Κορυδαλλό εστάλη από την Ιταλία.

Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και έχουν εντολή να ελέγχουν εξονυχιστικά την αλληλογραφία καθώς, όπως δήλωσε στο protothema.gr
αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείεται «αναρχικοί και αντιεξουσιαστές της Ιταλίας, της Ισπανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα προφυλακισμένα μέλη των “Πυρήνων” να ξεκινήσουν ένα μπαράζ αποστολής δεμάτων-βομβών στη χώρα μας».

Ο φάκελος που έφτασε χθες το πρωί στον Κορυδαλλό βρίσκεται στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της Ασφάλειας. Το γεγονός ότι δεν εξερράγη αλλά απενεργοποιήθηκε από τους αστυνομικούς δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να εντοπίσουν αποτυπώματα και DNA από τους κατασκευαστές, γεγονός που ενδεχομένως οδηγήσει σύντομα στην ταυτότητα των αποστολέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα