Φοβού μια κάποια Οντένσε!

21:15 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ε, ρε τι έχει να γίνει φέτος…
Με πιο… υποφερτό παίκτη σε άλλο ένα, τραγικό φιλικό, τον… Δημούτσο που πάμε ρε παλικάρια;;; Ούτε αρχή, ούτε τέλος, ούτε δικαιολογίες περί κόπωσης από την… βαριά  προετοιμασία… Απλά τίποτα! Στο Οντένσε θα πρέπει να έχουν βγει και να πανηγυρίζουν ήδη! 


Είναι αδιανόητο το που έφτασαν τον Παναθηναϊκό: να θεωρείται αουτσάιντερ σε ματς προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τους δευτεραθλητές Δανίας! Γιατί λογικά να το πάρουμε, σε ποιότητα ρόστερ υστερούμε της Οντένσε. Ούτε Τζεμπά-Τζεμπά, ούτε Πίτερ Ουτάκα, ούτε
καν Μόρτεν Σκούμπο διαθέτουμε… Το αντίπαλο (δικό μας) … δέος  είναι οι Βιτόλο, Τοτσέ και Κουίνσι οι οποίοι μέχρι το πρώτο ματς με την Οντένσε, στις 27 του μήνα, θα παλεύουν να μάθουν τα κατατόπια της Παιανίας και να γνωρίσουν καλύτερα τους συμπαίκτες τους! 
Για όσους δε, ποντάρουν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αν η ομάδα δείξει στο Οντένσε τόσο κακή εικόνα όσο στα φιλικά, εικόνα που δύσκολα θα αποτρέψει και αντίστοιχο κακό αποτέλεσμα, ο κόσμος δύσκολα θα βρει το κουράγιο να στηρίξει την ομάδα… Μάλλον για άλλο λόγο θα πάνε, όσοι πάνε στο γήπεδο στον επαναληπτικό. Γενικά η χρονιά προοιωνίζεται δύσκολη και… περίεργη  τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. 
Για όσους επίσης, προσδοκούν να αναβιώσει το ευρωπαϊκό άστρο της ομάδας στα παιχνίδια με τους Δανούς η τραγική διαπίστωση είναι πως πλην των,  Καραγκούνη, Κατσουράνη, Λέτο, Τζόρβα,  άντε και των, Νίνη Βύντρα, Σαριέγκι , Καντέ  (θα βάζαμε και τον Μπουμσόνγκ αλλά, λογικά,  θα έχει… πουληθεί μέχρι την άλλη εβδομάδα) οι υπόλοιποι είναι πολύ «λίγοι» για να εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη! Ενδεικτικό του πόσο «φτωχό» είναι το ρόστερ είναι ότι, ακόμη  και οι Δημούτσος  Λεοντίου που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστα θα βοηθούσαν περισσότερο από  κάποιους που δηλώθηκαν όπως για παράδειγμα τον απόστρατο, εδώ και καιρό Σεϊταρίδη και τον… εκτός πραγματικότητας, Σιμάο!
Φωνάζει λοιπόν ο Φερέιρα, τρέχει και δεν φτάνει ο Γόντικας μήπως και καλυφθούν τα πολλά κενά και εδώ επανέρχεται η απορία με τη γνωστή απάντηση: Προς τι ο ντόρος για την υποτιθέμενη αναβάθμιση του Γιάννη Σαμαρά;;; Ο άνθρωπος ήταν και παρέμεινε, ως ήθελε, διευθυντής των Ακαδημιών και ουδεμία σχέση έχει με τις μεταγραφικές κινήσεις. Με δεδομένη μάλιστα την ανάγκη για ενίσχυση, οι απανταχού  μάνατζερ,  μπορούν  να κάνουν πάρτι στην ομάδα και να μπουχτίσουμε στους… Πλεσί  και λοιπούς απίθανους… theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα