Φωτιές στον Καμμένο άναψε πρώην στέλεχος του κόμματος του

09:12 27/10/2012 - Πηγή: 24wro
Παραίτηση με αιχμές από την Μαρία Πολύζου...
Την παραίτησή της υπέβαλε το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Πολύζου, η οποία ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές στο νομό Μαγνησίας.

Διαβάστε την επιστολή της Μαρίας Πολύζου, προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
Πάνο Καμμένο

Προς: κ. Πάνο Καμμένο

Πρόεδρο Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες

Από: Μαρία Μιχ. Πολύζου

Πολιτευτή Ν. Μαγνησίας Ανεξάρτητοι Έλληνες

Μέλος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων

Βόλος 25.10.2102

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Ως μία πραγματικά υπερήφανη, άφθαρτη και ανεξάρτητη από κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς και συστημικές εξαρτήσεις Ελληνίδα, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά σου ως Προεδρεύοντος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συστρατεύτηκα στο πλευρό του νέου και δυναμικού Κινήματος που μου έδωσε τη σιγουριά πως το πολιτικό σκηνικό της Πατρίδας μας μπορεί επιτέλους να αλλάξει με την ενεργή συμμετοχή όλων των Ελλήνων και πολιτεύτηκα στις τελευταίες δύο Εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις, στο Ν. Μαγνησίας τον τόπο καταγωγής μου και διαμονής μου.

Στις 04 Απριλίου στην πρώτη μου δημόσια ομιλία στους πολίτες του Ν. Μαγνησίας, στην πρώτη συγκέντρωση του Κινήματος στην πόλη του Βόλου, φώναξα με συγκίνηση: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ και ένιωσα σίγουρη πως μαζί θα τα καταφέρουμε και θα αναστρέψουμε την καταστροφική πορεία στην οποία οδηγείται η Πατρίδα μας με τα Μνημόνια και τις υφεσιακές πολιτικές των Κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, έχοντας για οδηγό την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Κινήματος.

Στις δύο αυτές προεκλογικές περιόδους του Μαΐου και του Ιουνίου, περιόδευσα σε ολόκληρο το Ν. Μαγνησίας και τα νησιά των Β. Σποράδων και μετέφερα το μήνυμα της αισιοδοξίας για την ύπαρξη της νέας πολιτικής δύναμης που μπορεί να ανατρέψει τον πολιτικό χάρτη της Χώρας και να δώσει Ελληνικές και μετρήσιμες διεξόδους στην κρίση μέσα από το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του Κινήματος, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ. Οι 2.300 πολίτες του Ν. Μαγνησίας που με τίμησαν με τη ψήφο τους, μου είχαν σφίξει το χέρι με ελπίδα και χαμόγελο δίνοντάς μου κουράγιο για το δύσκολο αγώνα στον οποίο τάχθηκα, κατά των Μνημονίων. Τους είμαι ευγνώμων.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές έως και σήμερα, με λύπη και απογοήτευση διαπίστωσα μία σειρά ανακολουθιών στα λόγια και στις πράξεις που εκφράζονται από εσένα Πρόεδρε, τη δύναμη του Κινήματος, τον εκφραστή και σχεδιαστή του οράματος της Ανάστασης της Πατρίδας και ΔΗΛΩΝΩ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

Η ανακολουθία των διαπιστώσεων αφορά συγκεκριμένα στους άξονες: α. του Ανθρώπινου Δυναμικού, β. του Οργανωτικού και γ. των Προγραμματικών Θέσεων.

Συγκεκριμένα:

α. σε ό,τι αφορά το Ανθρώπινο Δυναμικό:

Διαπίστωσα πως βρίσκομαι αντιμέτωπη με το γνωστό παλαιοκομματικό copy paste στις ίδιες συμπεριφορές του ίδιου ακριβώς συστήματος που καταδικάζαμε προεκλογικά και που τελικά μας οδήγησε εδώ που φτάσαμε σήμε
Keywords
Τυχαία Θέματα