Φως από την Αμερική για την ΑΕΚ

16:08 29/5/2012 - Πηγή: 24wro
Επενδυτική εταιρεία που εδρεύει στην Αμερική, είναι η…
ενδιαφερόμενη για την ΑΕΚ, όπως είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ο Βασίλης Ξενιάδης. Ο επιχειρηματίας, δέχθηκε κλήση από ανθρώπους του, προκειμένου να δώσει τον λογαριασμό της Ένωσης, έτσι ώστε να οι άνθρωποι της επιχείρησης να προβούν στις απαραίτητες
ενέργειες. Παράλληλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος, μετά από έρευνα που έκανε, εντόπισε τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που επιθυμεί να «εμπλακεί» στα κοινά των «κιτρινόμαυρων», με τα πάντα να είναι όπως είχε υποστηρίξει από την αρχή ο κ. Ξενιάδης.
Μάλιστα, αυτή την στιγμή ο κ. Δημητρέλος, περιμένει τα απαραίτητα έγγραφα από την τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία που κρύβεται πίσω από τον Βασίλη Ξενιάδη και αφορά την κατάθεση των χρημάτων που απαιτούνται, προκειμένου να πάρει μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Ο ίδιος ο κ. Δημητρέλος, τόνισε στο aek365: «Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μεγάλη Αμερικανική εταιρεία, η οποία έχει υποκατάστημα στο Πεκίνο και ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ. Μιλήσαμε μαζί τους σήμερα. Τους στείλαμε όλα τα έγγραφα που επιθυμούσαν και τώρα περιμένουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης, όπου στην ουσία όλα θα είναι καλά, με την εταιρεία να παίρνει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ και πρώτα χρήματα να έρχονται στον λογαριασμό μας. Εμάς ακόμα το εξτρέ δεν έχει φτάσει. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι αύριο το πρωί θα το έχουμε στα χέρια μας, αφού υπάρχει και η διαφορά ώρας. Από τη στιγμή που έρθει το έγγραφο στα χέρια μας μετά θα είναι θέμα χρόνου να μπουν τα πρώτα λεφτά στον λογαριασμό μας. Όντως γίνεται λόγος για 20 εκατ. ευρώ, αλλά πρέπει να τα δούμε. Τα χρέη μας βέβαια συνολικά είναι 35 εκατ. ευρώ, αλλά συζητάμε τώρα για το ποσοστό μετοχών που θα αποκτά η εταιρεία ανάλογα με τα χρήματα που θα βάζει, σταδιακά, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μας το ζήτησαν, τους εξηγούμε και περιμένουμε απάντησή τους αν το δέχονται. Το θέμα φαίνεται να προχωράει, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και έτσι πρέπει να γίνει, μέχρι να μπούμε στην τελική ευθεία».
Τέλος, ο Βασίλης Ξενιάδης, σχολίασε: «Κάναμε την κίνησή μας. Αποδείξαμε ότι... υπάρχουμε και πως δεν αξίζουμε τόση λάσπη. Ήρθε η στιγμή να γίνουν πράξεις όσα πρέπει να γίνουν για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Δώσαμε εντολή σε μεγάλη τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και έστειλαν απόδειξη των κεφαλαίων μας. Θα μπουν αρχικά περίπου 5 εκατ. ευρώ και μέσα στον Ιούνιο θα πάρουμε, σταδιακά, μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, βάζοντας άλλα 15 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 20 εκατ. ευρώ. Τα 18 εκατ. ευρώ αφορούν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και άλλα 2 εκατ. ευρώ, τα βάζουμε να έχει κέρδος η εταιρεία εφόσον προκύψουν κι άλλα ζητήματα».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα