Φορτηγά και απορριμματοφόρα στόχοι κλοπών

13:34 16/2/2012 - Πηγή: 24wro
Τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά του δήμου Πύργου είχαν όλα όσα αναζητούσαν οι…
σπείρες των τσιγγάνων «κυνηγών» χαλκού, μετάλλων και… καυσίμων που λυμαίνονται την Ηλεία! Το δημοτικό αμαξοστάσιο στην περιοχή της Συντριάδας είναι περιφραγμένο αλλά αφύλακτο κι έτσι λεηλάτησαν ανενόχλητοι τα οχήματα!

Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των απορριμματοφόρων και των φορτηγών και ξήλωσαν τα ηλεκτρικά καλώδια, τις μπαταρίες, ακόμη και τα… καπάκια από τους τροχούς και τις μάσκες! Στη συνέχεια, κατέστρεψαν τις τάπες των ρεζερβουάρ και «ρούφηξαν» το πετρέλαιο
κίνησης, προκαλώντας συνολική ζημιά ύψους περίπου 3.000 ευρώ! Μόλις οι υπεύθυνοι του αμαξοστασίου ανακάλυψαν το… πλιάτσικο, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Πύργου που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αλλεπάλληλες κλοπές οχημάτων έχουν θορυβήσει τους κατοίκους της Φθιώτιδας τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν δύο φορτηγά που κλάπηκαν ταυτόχρονα από τη μάντρα μιας τεχνικής εταιρίας στην περιοχή Ρεβυθιές Καλυβίων στη Λαμία και τρία αγροτικά 4Χ4 που κλάπηκαν το ένα από την περιοχή της Λυγαριάς και τα άλλα δυο από κοντινές περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δράστες των κλοπών είναι τρεις άνδρες που κινούνται με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Όμως, τα ίχνη τους δεν έχουν εντοπιστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα