Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ

21:03 16/1/2012 - Πηγή: 24wro

Την πεποίθησή του πως η κρίση είναι διαχειρίσιμη εξέφρασε ο... πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ωστόσο ότι τα έσοδα δε θα πρέπει να προκύπτουν από περικοπή μισθών και επιμένοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να αντιπαρατεθεί το ισοδύναμο...

και να διευρυνθεί στοιχειωδώς ο πρωτογενής τομέας παραγωγής. Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι «η Αριστερά θα πρέπει να είναι
κυβερνώσα. Δεν μπορεί να μη συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας», επισημαίνοντας ωστόσο ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε ως μηχανισμός αποκάθαρσης, ούτε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
Παράλληλα τόνισε ότι τον ενδιαφέρει το περιεχόμενο άσκησης εξουσίας. Πρόσθεσε ότι «κόκκινη» γραμμή θα πρέπει να είναι η σωτηρία της χώρας με άλλη πολιτική και επανέλαβε την πρότασή του για πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρώτο Βαρόμετρο του 2012 της Public Issue για την «Καθημερινή» και το ΣΚΑΪ, η Δημοκρατική Αριστερά καταγράφει εκρηκτική άνοδο. Με ποσοστό 13,5% το νεοσύστατο κόμμα αναδεικνύεται σε τρίτη δύναμη στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, στέλνοντας το ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με ποσοστό 12,5%.
Keywords
Τυχαία Θέματα