Έξι εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα…

09:01 16/11/2011 - Πηγή: 24wro
Κάθε χρόνο και σε όλο τον κόσμο, όπως και να ονομάζονται, τα Χριστούγεννα αποτελούν...
μια λαμπερή ευκαιρία για μαγικές ονειροπολήσεις. Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το χειμώνα και εξάπτουν τη φαντασία μας με σχέδια να κάνουμε αυτές τις γιορτές μοναδικές, ιδιαίτερες…

Τα αρώματα Eau d’Issey αποτίνουν φόρο τιμής σε αυτό το λαμπερό και γιορτινό πνεύμα. Και για δεύτερη συνεχή σεζόν, ντύνουν τα μπουκάλια τους με μια χρυσή αύρα, θυμίζοντας παραδείσια πτηνά κλεισμένα σε χρυσά
κλουβιά. Μεγαλειώδη και συλλεκτικά, τα αρώματα Eau d’Issey μας χαρίζουν τη δική τους εκδοχή για χαρούμενα, αρωματικά, χρυσά Χριστούγεννα.

Τα μπουκάλια του γυναικείου L’Eau d’Issey Eau de Parfum Absolue και του ανδρικού L’Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette Concentrée ονειρεύονται φέτος τον… Or Absolu (Απόλυτο Χρυσό).
Δύο υπέροχες εκδόσεις των χαρακτηριστικών αρωμάτων του οίκου Issey Miyake, που παίζουν με πιο γιορτινές νότες -τις οποίες ενορχήστρωσε ο Olivier Cresp, και αποτελούν παραλλαγές στο κλασικό πια «θέμα» που συνέθεσε το 2010: το L’Eau d’Issey – Or Absolu, με νότες κορυφής από λουλούδι osmanthus και καραμελωμένο βερύκοκκο παντρεύεται με τον λωτό, ενώ το L’Eau d’Issey pour Homme – Or Absolu εγκαταλείπει για λίγο τον κόλιανδρο και γεμίζει μανταρίνι, πορτοκάλι και φρουτώδεις νότες.

fashionlove.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα