Εξ ολοκληρού στη Μίλαν ο Μπόατενγκ

13:56 25/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Μίλαν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσφορά του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ... και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του από την Τζένοα δίνοντας το ποσό που απαιτούνταν προκειμένου να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της πρωταθλήτριας Ιταλίας με τον Ενρίκο Πρετσιόζι κράτησαν τρεις ώρες και τελικά επήλθε συμφωνία μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών.
«Δύο ομάδες όπως η Τζένοα καιο η Μίλαν
δεν μπορούν να τσακώνονται για ένα ποδοσφαιριστή οπότε συμφωνήσαμε και ο Μπόατενγκ από σήμερα ανήκει εξ ολοκλήρου στο δυναμικό της Μίλαν", τόνισε ο Πρετσιόζι αμέσως μετά τη λήξη των διαπραγματεύσεων.


Τα ποσά που δαπανήθηκαν δεν έχουν ακόμα γνωστά αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι Αμέλια, Παλόσκι, Οντουαμάντι και Ζιγκόνι που ήταν επίσης παίκτες συνιδιοκτησίας των δύο συλλόγων πέρασαν στην αποκλειστική κυριότητα των «ροσονέρι» ενώ ο τελευταίος παίκτης που έμεινε να… μοιράζεται, ο νεαρός επιθετικός Τζιάκομο Μπερέτα, θα αγωνιστεί του χρόνου με τη φανέλα της Τζένοα κάνοντας παρέα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επέστρεψε στον σύλλογο της Γένοβα καθώς δεν «έπιασε» στο Μιλάνο.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα