Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Να πιστέψει ο πολίτης ότι αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία

23:34 18/12/2012 - Πηγή: 24wro
«Το θέμα είναι να ανακόψουμε την ύφεση να περιορίσουμε την απειλή της ανεργίας να αποκτήσουμε θετικό πρόσημο...
να δημιουργήσουμε ρυθμούς ανάπτυξης και θέσεις εργασίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποίησαν απόψε σύσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη «να νιώσει ο
έλληνας πολίτης ασφαλής, να συνειδητοποιήσει και να πιστέψει ότι αυτά τα μέτρα τα δύσκολα τα βαριά θα είναι τα τελευταία», τονίζοντας ότι η συγκυρία για την Ελλάδα άλλαξε και ότι «μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη στροφή».

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για τους πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί η ανάκαμψη. Όπως είπε, ο πρώτος πυλώνας είναι η κοινωνική συνοχή, ο δεύτερος πρακτικά μέτρα για την ανάπτυξη, καθώς επίσης και οι διαρθρωτικές αλλαγές. Όπως είπε, «να κάνουμε την Ελλάδα κανονικό κράτος, φιλικό για τους πολίτες και την ανάπτυξη».

Σχετικά με το συντονισμό της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει το σχήμα να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό διοικητικό συντονισμό και με απόλυτα πολιτικό συντονισμό, ενώ, όσον αφορά το φορολογικό είπε ότι και η Βουλή θα το συζητήσει, καθώς και ότι πολύ λίγα είναι τα σημεία προς διευθέτηση.

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα