Έτοιμος για ολική επαναφορά o Φέισα

13:27 27/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας...
Οι συνεχείς τραυματισμοί όμως του Λιούμπομιρ Φέισα δεν του έχουν επιτρέψει ως τώρα να δείξει τις ικανότητές του.
Πλέον θέλει να πάρει τη δική του ρεβάνς. Οι πιο πολλοί τον θεωρούν άτυχο. Αρκετοί πιστεύουν πως είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αλλά έχει «γυάλινα» πόδια. Σημασία έχει όμως πως τώρα μπορεί να αποδείξει (ή να διαψεύσει όσους
τον αμφισβήτησαν) το πραγματικό του ταλέντο.Αρχικά η μεταγραφή του Σέρβου στο λιμάνι να θεωρήθηκε ρίσκο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον είχε αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, βέβαια, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, δείχνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προχωρήσει σε μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση.

Ωστόσο, σε μία προπόνηση νιώθει ενοχλήσεις με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που τον αφήνει εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ατυχία χτυπά ξανά την… πόρτα του 23χρονου άσου στα μέσα Σεπτέμβρη λόγω αιματώματος στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μείνει άλλες 10 ημέρες εκτός.
Ύστερα από ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στο αντίστοιχο της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2011, τραυματίζεται και πάλι. Οι εξετάσεις δείχνουν διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, κι έτσι τίθεται νοκ-άουτ για τις επόμενες 20 ημέρες περίπου.
Ο νέος τραυματισμός του Φέισα έρχεται λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματα έδειξαν διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, με τον παίκτη να μην πιστεύει στην… κακοδαιμονία που τον κυνηγά.
Η μερική ρήξη έσω μηνίσκου στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο μέσος των Πειραιωτών, ύστερα από τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 3-2.
Είναι πλέον έτοιμος…
Όλα τα παραπάνω βέβαια ανήκουν πια στο παρελθόν καθώς ο 23χρονος παίκτης προπονείται και πάλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψεις τους αγωνιστικούς χώρους.
Πλέον, όλοι στον Πειραιά επιθυμούν, να δουν ξανά τον άτυχο ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί εμφανίσεις αντίστοιχες με εκείνη στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ.Ο καλός Φεϊσα μπορεί να αλλάξει πολλά στον Ολυμπιακό!
Keywords
Τυχαία Θέματα