Εθνική: Ανέβασε πυρετό ο Μαυρίας

20:03 10/9/2012 - Πηγή: 24wro
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Εθνική μας ...
ομάδα ποδοσφαίρου, μία ημέρα πριν από τον εντός έδρας αγώνα της (21:45) με τη Λιθουανία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία απογευματινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, που διεξήχθη χωρίς τον Χάρη Μαυρία.

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε πυρετό και δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί, κι έτσι επέστρεψε στο ξενοδοχείο
προκειμένου να αναρρώσει.

Ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό πρόγραμμα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την ομάδα μας στο ματς με τους Λιθουανούς.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός πολύ δύσκολα θα αλλάξει το σχήμα που αγωνίστηκε στο νικηφόρο (2-1) εκτός έδρας ματς με τη Λετονία.

Μετά το τρέξιμο και τις ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός χώρισε τους παίκτες για το οικογενειακό «διπλό».

Με την ομάδα των «κίτρινων» αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημουτσος, Σπυροπουλος, Φορτούνης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Χολέμπας και Μητρογλου.

Με τους «μπλε» έπαιξαν οι Τζορβας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Νίνης, Κατσουράνης, Μανιατης, Αθανασιάδης και Γκέκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα