Επιστράτευ​ση για το Ζάππειο ΙΙ

21:55 2/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών, για τις ακριβείς δεσμεύσεις...
τους στόχους και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του επικαιροποιημένου οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η «Συγγρού» αμέσως μετά την ανακοίνωση των προτάσεών, από τον Αντώνη Σαμαρά, στις 9 Μαΐου (σ.σ. αν δεν υπάρξει αλλαγή στην «κλειδωμένη» αυτή την ώρα ημερομηνία).
Για την ενημέρωση των πολιτών, σε Αθήνα και περιφέρεια, θα επιστρατευθεί το σύνολο του γαλάζιου μηχανισμού. Πέραν του Προέδρου, Αντώνη Σαμαρά, θα συμμετέχουν, οι Αντιπρόεδροι, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, τα μέλη της Κ.Ο., τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και τα στελέχη στην Περιφέρεια.
«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική της εξουθενώνει το λαό και βαθαίνει την ύφεση της οικονομίας. Δεν επιτυγχάνει τους στόχους που θέτει και συνεχώς οδηγεί τη χώρα σε δυσχερέστερη θέση. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να παρουσιάσει, εντός των ημερών, τη στρατηγική της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και τη νέα οικονομική της πρόταση» δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Διαγραμματικού, στο οποίο προήδρευσε προκειμένου να δώσει τις βασικές κατευθύνσεις για την εξωτερίκευση του Ζάππειο 2.

newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα