Επιμένουν... ισπανικά!

23:15 21/1/2013 - Πηγή: 24wro
Στον Ολυμπιακό παρότι η επιλογή του Αντώνη Νικοπολίδη έχει ...
αποκτήσει πολλούς πόντους επιμένουν ότι πηγαίνουν για Ισπανό τεχνικό, όπως και οι Ίβηρες.

Σε Ισπανία και Πορτογαλία μετέδιδαν το βράδυ της Δευτέρας πως «ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού είτε για τον Γενάρη είτε για το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα Ισπανός».
Την ίδια ώρα που στο λιμάνι παράγοντες της πειραϊκής ΠΑΕ ισχυρίζονταν ότι οι επαφές με τους τρεις υποψηφίους (σ.σ. Όλτρα, Μίτσελ και Μανθάνο) συνεχίζονται. από το Σάββατο- έχει ακόμα τον πρώτο λόγο.

Όμως οι απαιτήσεις του αποτελούν... τροχοπέδη για να κλείσει εδώ και τώρα η συμφωνία. Παράλληλα ένας τεχνικός που αρέσει πολύ κυρίως στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι από την Ισπανία αλλά όχι Ισπανός. Πρόκειται για τον Σέρβο Μίροσλαβ Τζούκιτς, που κάνει πολύ καλό έργο στην Βαγιαδολίδ. Το όνομα του έχει απασχολήσει και πιο παλιά τους Πειραιώτες, όμως αυτήν την στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο, γεγονός που δυσκολεύει την υπόθεσή του. Χωρίς ομάδα είναι και ο Μπερντ Σούστερ, του οποίου το όνομα ακούστηκε ξανά για Ολυμπιακό.

Τις συζητήσεις χειρίζονται οι κ.κ. Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Λορένθο. Έχει ζητηθεί γνώμη ανθρώπων όπως ο Βαλβέρδε και ο Ιμπαγάσα και γενικά στον Πειραιά το... ψάχνουν όσο πιο καλά μπορούν. Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν από μέρους τους να υποστηρίζουν ότι το πλάνο που έχουν καταστρώσει είναι να κλείσουν προπονητή για τον Ιανουάριο και ενόψει των διπλών αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Λεβάντε.

Επιπλέον τονίζεται ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεθεί ο... εκλεκτός στην μετά Ζαρντίμ εποχή, που κράτησε κάτι περισσότερο από επτά μήνες. Έως τότε πρώτος προπονητής θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος θα κριθεί ακόμα πιο επαρκώς στο προσεχές ματς με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Κομοτηνής. Εκτός των άλλων είναι δεδομένο ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις και για να στηριχθεί και για να βοηθηθεί όλο αυτό το διάστημα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.
Keywords
Τυχαία Θέματα