Εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων στο Δήμο Πειραιά

13:31 6/12/2011 - Πηγή: 24wro

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου...
θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου ΠειραιάΣτις εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και λαϊκό σχήμα από τους Γ. Άλτη (φωνητικά, μπουζούκι), Σπ. Πανταζή (φωνητικά, κιθάρα), Δ. Κυριακάκη (πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά), το οποίο θα ψυχαγωγήσει τα μεγάλα «παιδιά» του Πειραιά.
Επίσης, τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.
θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το λαογράφο κ. Γ. Σκουλούδη, να τους διηγείται Ελληνορθόδοξα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε:
« Η φροντίδα της τρίτης ηλικίας είναι βασική μας προτεραιότητα. Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ο Δήμος Πειραιά, ανοίγει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, γεμάτη αγάπη και ανθρωπιά, για τη γενιά των μεγάλων θυσιών και στερήσεων.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, χωρίς να επιβαρυνθεί ο Πειραιώτης ούτε ένα ευρώ, σε κάθε Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί και μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Με καθημερινή σκληρή προσπάθεια βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων, με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη, με ανθρωπιά και με αλληλεγγύη.»
Η Αντιδήμαρχος των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) κ. Μελίνα Φύκια, δήλωσε:
«Για πρώτη φορά εφέτος τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα από εκδηλώσεις εορταστικές με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με λαογραφικές αναφορές στα Ελληνορθόδοξα ήθη και έθιμα μας.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και για την προσφορά των Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων.»
newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα