Ενέδρα θανάτου με «δόλωμα» το Facebook

04:30 22/7/2011 - Πηγή: 24wro

Μπορεί το διαδίκτυο να αποτελέσει αφορμή για μια αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νέων; Η άγρια δολοφονία ενός 18χρονου από τα χέρια συνομηλίκων του για τα μάτια μιας κοπέλας που …



παρενόχλησε το θύμα μέσω του Facebook, αποδεικνύει το πόσο ισχυρές είναι οι σελίδες ηλεκτρονικής δικτύωσης και πως οι νεαροί επί το πλείστον χρήστες τους κινδυνεύουν όταν τις χειρίζονται λανθασμένα.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα,
το βράδυ της Τετάρτης μπροστά στα έκπληκτα και τρομαγμένα μάτια περαστικών και τουριστών. Ένας 20χρονος Αλβανικής καταγωγής έστησε ενέδρα θανάτου στον 18χρονο ομοεθνή του κλείνοντας ραντεβού μέσω Facebook προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους! Ο λόγος; Ο 18χρονος είχε «πειράξει» διαδικτυακά την φίλη του 20χρονου…

Το ραντεβού ορίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι δυο παρέες συνεπλάκησαν, σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στην περιοχή που σφύζει από ζωή, στη καρδιά του καλοκαιριού. Γεγονός που διόλου απασχολούσε τις δυο παρέες οι οποίες αποτελούνταν από τρία άτομα η κάθε μια.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο έντονος διαπληκτισμός του 20χρονου με τον 18χρονο είχε άσχημη τροπή όταν ο πρώτος έβγαλε από τη τσέπη του έναν σουγιά και τραυμάτισε, δυστυχώς θανάσιμα, τον δεύτερο. Αμέσως μετά τη πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη συλλάβει έναν από τη παρέα του δράστη, έναν 25χρονο ενώ αναζητείται ο 20χρονος και η φίλη του.

http://www.newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα