Ενας Ελληνας στο πλευρό της Κέιτ Μος!

18:46 27/12/2012 - Πηγή: 24wro


Ενας Ελληνας στο πλευρό της Κέιτ Μος! ...
Το τοπ μόντελ Στέλιος Νιάκαρης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Versace για την άνοιξη - καλοκαίρι 2013. «Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη δουλειά την πήρα πολύ εύκολα και φυσικά δεν το περίμενα. Ημουν στο σπίτι, χτύπησε το κινητό μου και μου είπαν ότι με “έκλεισαν” για την καμπάνια τους. Η
μάνατζέρ μου Ανθή Λάλου είχε στείλει φωτογραφίες μου γιατί γινόταν casting, εγώ όμως δεν ήξερα τίποτα, δεν μου το είχε πει για προληπτικούς λόγους» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» το γνωστό μοντέλο που... καίει γυναικείες καρδιές.

Ο οίκος μόδας πριν από λίγες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας του 2013, στην οποία θα πρωταγωνιστούν έξι διάσημα μοντέλα, όπως η Kate Moss, η Daria Werbowy και η Joan Smalls. «Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω, τα έχασα, που λέμε. Για μένα αυτή η δουλειά είναι η σημαντικότερη που έχω κάνει και για το book μου είναι μεγάλο βήμα, ώστε να χτίσω καριέρα και στο εξωτερικό». Το μοντέλο μάλιστα μίλησε και για τη συνεργασία του με την Κέιτ Μος: «Η Κέιτ ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Ηταν πολύ ήρεμη κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, δεν ήταν καθόλου σνομπ και πάρα πολύ φιλική με όλα τα μοντέλα».

Οσο για την Ντονατέλα Βερσάτσε; Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Η Ντονατέλα Βερσάτσε είναι μια μεγάλη σταρ, ειλικρινά δεν έχω λόγια για να περιγράψω το στιλ της. Είναι μεγάλη ντίβα. Φορούσε συνέχεια γυαλιά και την ακολουθούσαν σωματοφύλακες. Ηταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και όπου χρειαζόταν έκανε τις παρεμβάσεις της για να βγει ακόμη καλύτερο το αποτέλεσμα. Παρ’ όλο που ήταν πολύ μεγάλα ονόματα στη φωτογράφηση, το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και απλό».

Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι 23 ετών και σπουδάζει σ [Ο Στέλιος Νιάκαρης με το διάσημο μοντέλο.] στη Γυμναστική Ακαδημία. Πριν από λίγο καιρό είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το modeling αφού είχε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη σχολή του. Στη συνέχεια όμως του πρότειναν πολύ καλές δουλειές και επέστρεψε δυναμικά. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso», ετοιμάζει τις βαλίτσες του για εξωτερικό: «Εχω ξαναπάει στο εξωτερικό, αλλά δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία στη ζωή μου γιατί ήμουν τελείως μόνος και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει δουλειά, δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα έχω σκοπό να μη μείνω μόνιμα στο εξωτερικό. Την Ελλάδα δεν την αλλάζω με τίποτα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα