ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

18:14 12/2/2012 - Πηγή: 24wro
Σε οριακό σημείο φαίνεται ότι βρίσκεται η... συνεκτικότητα της Κ.Ο του ΛΑΟΣ καθώς οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Αδωνης Γεωργιάδης εμμένουν στην θέση τους να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα παρά την αντίθετη γραμμή που έχει δώσει ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Επιπροσθέτως, σε κατάσταση αμφιταλάντευσης βρίσκεται και ο κ. Θανάσης Πλεύρης με τις πληροφορίες να λένε πως προσανατολίζεται να ακολουθήσει τον δρόμο των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.
«Σκέφτεται» αποχώρηση από τη Βουλή ο ΛΑΟΣ
Στην απόφαση για αποχώρηση από τη Βουλή μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών των θεσμικών εκπροσώπων του, προσανατολίζεται ο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτερη κοινοβουλευτική πηγή του κόμματος, ο σχεδιασμός του ΛΑΟΣ είναι να μιλήσουν στη Βουλή, ο εισηγητής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρκάκης, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.
Τέλος θα πάρει το λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, θα αιτιολογήσει την άρνησή του στη δανειακή σύμβαση, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει με την κοινοβουλευτική του ομάδα από τη Βουλή.
Η ίδια πηγή τόνισε με έμφαση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όποιος βουλευτής δεν ακολουθήσει, «εννοείται ότι θα διαγραφεί».

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα