Ελλάδα: Πέφτει η αυλαία

19:50 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ...
διεξάγεται σήμερα με την, τυπικά γηπεδούχο, ΑΕΚ να κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.



ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

•    Η ΑΕΚ
για να πάρει την πρώτη θέση θέλει μόνο τη νίκη και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό Βόλου

•    Ο Παναθηναϊκός με νίκη εξασφαλίζει την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

•    Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών

•    Στο πρωτάθλημα: ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-0 και ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-1

•    Στο Κύπελλο: ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-2 και ΑΕΚ-ΠΑΟ 2-3

ΑΕΚ: Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κατά διαστήματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη Κυριακή, με το τελικό 1-0 της ήττας της να την θέτει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με τη σύνθεση του αρχικού σχήματος καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Δέλλας (αμυντικός, 23/3), Μίτσελ (μέσος, 14/0), αλλά και οι Λυμπερόπουλος (επιθετικός, 23/7), Γεωργέας (αμυντικός, 11/1), Μπλάνκο (επιθετικός, 25/9) και Γιάχιτς (αμυντικός, 17/0). Εξέτισε και επιστρέφει ο Μάκος, ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Καφές, Μανωλάς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.


Παναθηναϊκός: Με το γκολ (από θέση οφσάιντ) του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο 74ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, το συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης (1-0) την περασμένη αγωνιστική. Πλέον ο Παναθηναϊκός κρατά την τύχη στα χέρια του, αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που συνεπάγεται και την έξοδο στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ καθώς βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας στο +1 από ΠΑΟΚ και το +2 από την αποψινή αντίπαλό του. Στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων»  θα επιστρέψει ο Κώστας Κατσουράνης που εξέτισε, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Νίκου Σπυρόπουλου καθώς ο Έλληνας διεθνής έχασε την τελευταία προπόνηση λόγω υψηλού πυρετού. 


ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

•    Στο πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Β. 1-1 και Ολυμπιακός Β-ΠΑΟΚ 0-3

•    Οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης χρειάζονται νίκη απόψε και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ


ΠΑΟΚ: Έχοντας το μυαλό κυρίως στην άμυνα ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε για ακόμα μία φορά στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Ένα αποτέλεσμα που «έριξε» το δικέφαλο του βορρά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην κρατά την τύχη στα δικά της… πόδια. Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γκαρσία (μέσος, 28/2),
Keywords
Τυχαία Θέματα