Ελλάδα-Αγανακτισμένοι για... πάντα!

16:10 9/6/2011 - Πηγή: 24wro
Σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί προβλέπονται για την Ελλάδα από όλους εμάς τους επίδοξους ...Αστρολόγους που προσπαθούμε όπως και τα δελτία ειδήσεων να παίρνουμε πάντα μετρήσεις από τις κακές και τις πιασάρικες ειδήσεις. Για όσους μάλιστα μελετήσουν με προσοχή την έκλειψη του Ιουλίου αλλά και ακόμη περισσότερο το ΤΑΥ τετράγωνο του Αυγούστου με τον Άρη στον Καρκίνο πολλά τέτοια
ενδεχόμενα είναι δυνατόν να ειπωθούν.
Στο δικό μας άρθρο όμως θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε ένα άλλο παράγοντα αστρολογικής επίδρασης, πιο αισιόδοξο από τα συνήθη δημοσιεύματα μας. Είναι ο παράγοντας των μαζικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν στη χώρα μας πρόσφατα και που μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν όπως δείχνει ... ο προοδευτικός χάρτης της χώρας μας…
Στον προοδευτικό χάρτη της χώρας μας λοιπόν που θα τον εξετάσουμε καταρχήν μόνο του βλέπουμε ότι η Σελήνη βρίσκεται στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι έχει εδώ και ένα μήνα (1 μοίρα το μήνα κινείται η Σελήνη προοδευτικά) μπει σε ένα ζώδιο που ενδείκνυται για τις μαζικές κινητοποιήσεις και την διάθεση του για αλλαγή.
Η είσοδος αυτή δεν μπορεί παρά να συνδεθεί στο μυαλό μας με την έναρξη του κινήματος των Αγανακτισμένων και τη λαϊκή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις. Ωστόσο η θέση της Σελήνης και η πρόοδος της τους επόμενους μήνες μας κάνει να κάνουμε και άλλες προβλέψεις για το μέλλον της κυβέρνησης και τυχόν κυβερνητική αλλαγή.
Πιο συγκεκριμένα η Σελήνη δείχνει ότι θα προσεγγίσει σε διάστημα επτά περίπου μηνών την προοδευτική θέση του Ουρανού, ενώ δύο μήνες νωρίτερα θα έχει κάνει σύνοδο με τη γενέθλια, όπως δείχνει η συναστρία προοδευτικού και γενέθλιου χάρτη της χώρας.
Σε αυτό το διάστημα αναμένεται να κορυφωθεί η ιδεολογική ένταση αυτού ή των όποιων άλλων κινημάτων ξεπηδήσουν μέσα ή παράλληλα με το κίνημα των Αγανακτισμένων. Παράλληλα σε εννιά περίπου μήνες, η ίδια προοδευτική Σελήνη θα κάνει καταρχήν αντίθεση με το προοδευτικό Μεσουράνημα της χώρας και στη συνέχεια σύνοδο με το γενέθλιο.
Αυτό σχετίζεται συμβολικά με το γεγονός ότι η χώρα μας όπως και όλες οι χώρες κάθε 180/540/900 χρόνια, κλπ, έχουν μία αντιστροφή οίκων. Στα πλαίσια αυτά βρίσκονται σε αντίθεση με τον ίδιο τον εαυτό τους και διανύουν το μέγιστο της αλλοτρίωσης τους.
Σήμερα το προοδευτικό Μεσουράνημα τείνει να κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα της χώρας, δείχνοντας συμβολικά ότι η χώρα έχει απομακρυνθεί σχεδόν στο maximum από αυτό που ξεκίνησε να γίνει. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, ούτε η Ελλάδα που θέλει η ίδια η Κυβέρνηση, θα μπορούσε κανείς να πει.  Είμαστε στην εποχή της μέγιστης αλλοτρίωσης.
Επιπλέον αυτού βλέπουμε τον προοδευτικό Ήλιο της χώρας (ηγέτη) να είναι σε αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα (παράδοση κυριαρχίας;) αλλά και τον προοδευτικό Ερμή  να είναι σε αντίθεση με τον προοδευτικό Ουρανό (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έμμεσα ή άμεσα απεύχονται την αλλαγή του status quo) αλλά και να συγκλίνουν σε αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα (υποστηρίζουν την «παράδοση» της
Keywords
Τυχαία Θέματα