Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα με ανήλικο παιδί

11:14 20/6/2012 - Πηγή: 24wro
Η ΔΕΗ δεν σταματάει στιγμή να δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο, καταστρατηγώντας κάθε ...έννοια κοινωνικού κράτους. Δεν εξηγείται αλλιώς η κίνηση να κόψει το ρεύμα σε νεαρή μητέρα, με ανήλικο παιδί, η οποία αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό της επειδή παραμένει απλήρωτη από την εργασία της.

Η γυναίκα επιχείρησε να έρθει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ για το χρέος
της όμως σύμφωνα με καταγγελίες αντιμετώπισε κλειστές πόρτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30 πραγματοποιείται νέα παράσταση διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Αγώνα της περιοχής Νοτίων Προαστίων Ηρακλείου μαζί με το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΕΒΕ και την ΟΓΕ, στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικακι, με στόχο την επανασύνδεση ρεύματος στο σπίτι

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δηλώνουμε κατηγορηματικά την αποφασιστικότητα μας να σταθούμε στο πλάι κάθε εργαζόμενου που υποφέρει από την συνεχιζόμενη σκληρή λιτότητα, δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή ρεύματος, νερού σε εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Καλούμε το λαό να οργανωθεί στις επιτροπές αγώνα, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, να παλέψει οργανωμένα για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του και της ζωής του, για να μην φοβηθεί, να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι στην σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που από ότι φαίνεται θα δείξει ακόμη περισσότερο τα δόντια της το επόμενο διάστημα.

Επιτροπή Αγώνα Νοτίων Προαστίων Ηρακλείου, Π.Α.Μ.Ε, Π.Α.Σ.ΕΒΕ , Επιτροπή Νοτίων Συνοικιών Ηρακλειουprismanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα