Έκλεβαν τα πλέγματα που συγκρατούν τους βράχους!

13:13 16/3/2012 - Πηγή: 24wro
Έρμαια στις κατολισθήσει βράχων θα άφηναν τους διερχόμενους οδηγούς δυο ...«κυνηγοί» μετάλλων που ρήμαξαν το προστατευτικό πλέγμα στο πλάι της επαρχιακής οδού Μουζακίου – Πετρωτού στην Καρδίτσα! Οι δράστες είχαν ξηλώσει τους σιδερένιους πασσάλους και ετοιμάζονταν να αρπάξουν και το μεταλλικό πλέγμα που συγκρατούσε τους βράχους, όταν συνελήφθησαν.
Πρώτος εντοπίστηκε ένας 36χρονος Αλβανός που είχε βγάλει από τη θέση τους επτά από τους σιδεροπασσάλους μήκους 1,5 μέτρου στο 35ο χιλιόμετρο του δρόμου, αφήνοντας χωρίς στηρίγματα το προστατευτικό πλέγμα μιας επιφάνειας 30 τετραγωνικών μέτρων! Αμέσως
μετά, συνελήφθη ο 43χρονος Έλληνας συνεργός του που πήγαινε να τον παραλάβει μαζί με το φορτίο με ένα αγροτικό φορτηγάκι. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον αρμόδιο δήμο Αργιθέας, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Ποσότητα χαλκού βάρους 350 κιλών έκλεψε συνολικά από μια επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών στο Βόλο ένας 49χρονος Αλβανός και πρόλαβε να πουλήσει ή να κρύψει το μεγαλύτερο μέρος της. Ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε, όταν άρπαζε τα τελευταία 30 κιλά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Δύο θερμοκήπια και δύο αποθήκες είχαν ρημάξει στην περιοχή Στροφυλιά Κηρέως στην Εύβοια τέσσερις νεαροί τσιγγάνοι, δύο αδέλφια ηλικίας 25 και 28 χρόνων και άλλα δύο αδέλφια ηλικίας 32 και 34 χρόνων. Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο τα δύο αγροτικά φορτηγάκια τους στην επαρχιακή οδό Ιστιαίας - Αγίας Άννας, βρήκαν τις καρότσες γεμάτες σίδερα, χαλκό και διάφορα εργαλεία, τα οποία είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα και τους συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκαν, ενώ οι τέσσερις δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.
Ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σε χωριό της Ροδόπης λεηλάτησαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 16, 23, 34 και 23 χρόνων, οι οποίοι όμως συνελήφθησαν από αστυνομικούς του σταθμού Νέας Καλλίστης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 16 σιδηροδοκοί τους οποίους είχαν αρπάξει και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, ενώ οι δράστες οδηγηθήκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα