Έκλεψαν όλη τη συλλογή του Marc Jacobs!

12:06 17/11/2011 - Πηγή: 24wro

Αυτό και αν είναι παράξενο...Κάπου στο δρόμο από το Παρίσι προς διάφορα εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο όπου οι άνθρωποι της μόδας περίμεναν να δούν την ανοιξιάτικη συλλογή του Marc Jacobs, αυτή εξαφανίστηκε!
Όπως αναφέρει η Daily Telegraph, η συλλογή κλάπηκε πριν φτάσει στον προορισμό της, και αν αναλογιστείτε ότι μιλάμε για σαρανταέξι σύνολα (όχι κομμάτια, αλλά σύνολα), δεν μπορούμε παρά να εντυπωσιαστούμε από τις ικανότητες του κλέφτη
της μόδας. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα με την εξής δήλωση:
Αγαπητοί,
Η ομάδα δημσίων σχέσεων του Marc Jacobs με λύπη σας ανακοινώνει ότι η συνέντευξη τύπου στο κατάστημα  Marc Jacobs ακυρώνεται, καθώς κλάπηκε η συλλογή  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, κατά τη μεταφορά της από το Παρίσι.
Πως όμως, θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Εκτός και αν ο κλέφτης είχε τα μέσα να προσλάβει μια ομάδα που θα μπορούσε να μεταφέρει όλα αυτά τα ρούχα, πιστεύουμε ότι κάποιος από μέσα βοήθησε να γίνει η δουλειά. Τα δείγματα δεν έχουν βγει ακόμη στην παραγωγή, έτσι τα ρούχα είναι μοναδικά και φυσικά, πολύτιμα, και έτσι όποιος τα πήρε δεν θα μπορεί να τα φορέσει χωρίς να τραβήξει πάνω του την προσοχή. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία, αλλά κάπου στον κόσμο, κάποιος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι του με τη νέα κολεξιόν του Jacobs.
.fashionlove.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα