Εδώ και 2 ώρες εγκλωβισμένοι οδηγοί στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού

19:08 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η σφοδρή χιονόπτωση σε συνδυασμό... με την απερισκεψία και την ανευθυνότητα κάποιων οδηγών, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα εδώ και 2 ώρες περίπου στην κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Λαμίας- Δομοκού.Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε από το 15ο έως το 17ο χλμ., αλλά και σε άλλα σημεία όπου πολλά αυτοκίνητα γλιστρούσαν με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός ή να γυρίζουν ανάποδα μέσα στο δρόμο.

Αν και στο σημείο υπάρχουν ήδη 3 αλατιέρες, ενώ σπεύδει και ακόμη μια, δεν μπορούν να κάνουν δουλειά, αφού τα ντεραπαρισμένα
αυτοκίνητα εμποδίζουν την κίνησή τους.
Οι άνδρες της τροχαίας που εδώ και αρκετές ώρες έχουν καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν το δρόμο ανοικτό, αποφάσισαν τελικά πριν από λίγο να διακόψουν την κυκλοφορία μέχρι να καθαρίσει το οδόστρωμα και να κάνουν τη δουλειά τους οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά.

Η τροχαία δεν θα επιτρέπει σε κανένα όχημα μικρό ή μεγάλο να κινηθεί χωρίς αλυσίδες.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία και στο δρόμο προς Καρπενήσι. Στη Ράχη Τυμφρηστού το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 70 εκατοστά. Το πρωί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, όταν σε στροφή αμέσως μετά το χωριό Τυμφρηστός, δίπλωσε νταλίκα.

Ελαφριά χιονόπτωση έχουμε και προς Μπράλο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Το μεσημέρι στο 51ο χλμ. είχε διπλώσει νταλίκα, που δεν είχε αλυσίδες, αλλά μέσα σε 10 λεπτά ο δρόμος άνοιξε, αφού τράβηξαν στην άκρη το βαρύ όχημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα