ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 4ΧΡΟΝΟ

12:32 18/2/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν έχει τέλος το δράμα που αποκαλύφθηκε με την σύλληψη ενός 16χρονου με νοητική στέρηση...
το οποίο κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 4χρονου αγοριού. Οι γονείς του θύματος κίνησαν διαδικασίες και υποχρέωσαν την οικογένεια του να φύγει από το χωριό του Αγρινίου όπου κατοικούσε!

Οι δυο οικογένειες ζούσαν στην ίδια γειτονιά και είχαν φιλικές σχέσεις. Όμως, μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις οι σχέσεις τους
διαταράχθηκαν. Η οικογένεια του 4χρονου μάζεψε υπογραφές και κατάφερε να εξασφαλίσει εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνση της οικογένειας του 16χρονου, παρά το γεγονός ότι ο ανήλικος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.
Ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι η παραμονή της οικογένειας του 16χρονου στο χωριό θα μπορούσε να πυροδοτήσει βεντέτα με απρόβλεπτες εξελίξεις και έδωσε την συγκατάθεσή του. Έτσι, η οικογένεια υποχρεώθηκε να μετακομίσει στην περιοχή του Αγρινίου, ώστε να μην κινδυνεύσει. Πάντως, και οι δυο οικογένειες δεν έχουν δεχτεί ακόμη την επίσκεψη των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών που θα έπρεπε να τους προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα