Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Ημίγυμνη λίγο πριν τη Eurovision

17:12 15/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στη σκηνή είσαι σέξι. Εσύ νιώθεις έτσι;
«Όταν είμαι πάνω στη σκηνή και βλέπω φώτα και κόσμο, κάτι ξυπνάει μέσα μου. Δεν προβάλλω κάτι σέξι.Απλώς δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαι στη σκηνή δεν με αναγνωρίζω. Είμαι αρκετά συντηρητική στην προσωπική μου ζωή. Ακόμη και σε κλαμπ να βγω, δεν χορεύω αυτό που κρύβω μέσα μου».
Μήπως έχεις διπλή προσωπικότητα;
«Ναι, θα μπορούσα να το πω αυτό! Στη ζωή μου είμαι συντηρητική και όταν τραγουδάω βγαίνει αυτή η σέξι εικόνα που λες, μιας και μεταμορφώνομαι και στην εμφάνισή μου. Στην προσωπική μου ζωή κυκλοφορώ υπερβολικά απλα».
Νομίζω πως από όσες συμμετοχές έχουμε δει είσαι η πιο σέξι...
«Αλήθεια; Μακριά να είμαι η πιο σέξι παρουσία της Eurovision! Πάντως, δεν θα υπάρχει κάτι προκλητικό. Θα είναι κάτι πολύ κοντά σε μένα».
Θα βάλεις φωτιά πάνω στη σκηνή;
«Φωτιά ε; Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! Είναι η στιγμή που θα τα χώσω πάνω στη σκηνή, θα το διασκεδάσω, οπότε μπορείς να πρις πως, ναι θα βάλω φωτιά!
Κατάγεσαι από την Κύπρο, αλλά εκπροσωπείς την Ελλάδα...
«Είναι τιμή μου! Στο promo tour μάς φωνάζουν Ελλάδα και όχι με το όνομά μου και συνειδητοποίησα πως έχω ολόκληρη τη χώρα στη πλάτη μου. Είναι μεγάλη ευθύνη και βάρος και θα βάλω τα δυνατά μου να βγάλω την Ελλάδα ασπροπρόσωπη, μιας και νιώθω Ελληνίδα. Είμαι Ελληνίδα, την Ελλάδα ζω κι εργάζομαι».
Keywords
Τυχαία Θέματα