Δυσάρεσκεια από τη Λίγκα

20:45 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τις επιφυλάξεις της, αλλά και τη δυσαρέσκειά της ... διαρρέει η πλευρά της Σούπερ Λίγκας λόγω της απόφασης που πήρε την Παρασκευή (15/04) το ΔΣ της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέρριψε την πρότασή της να υποβιβαστούν οι ομάδες που ενδεχομένως δεν θα πάρουν άδεια αντί αυτών που πρέπει να υποβιβαστούν βάσει βαθμολογικής συγκομιδής. Στην Οδό Αστροναυτών ήθελαν να αποφύγουν την άνοδο επιπλέον των τριών ομάδων από τη Football League,
κρίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα αλλοιώσει τη δυναμικότητα του επόμενου πρωταθλήματος. Και γι' αυτό επεδίωξαν να περάσουν, μέσω της ΕΠΟ αυτή τη διάταξη που θα αναιρούσε αυτά που χρόνια τώρα ίσχυαν βάσει των κανονισμών της ελληνικής ομοσπονδίας. Ομως, λογάριαζαν χωρίς τον «ξενοδόχο», αφού η αντίδραση από την ΕΠΟ ήταν δυναμική και μέσω αυτής εστάλη μήνυμα προς την Λίγκα ότι δεν μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις.
Πλέον, στην ηγεσία της Super League δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και θα εξετάσουν νέο τρόπο επαναπροσέγγισης του θέματος, αν και εφόσον υπάρξει θέμα με ομάδα μέλος της, που δεν κατορθώσει να εξασφαλίσει άδεια, άρα θα πρέπει να οδηγηθεί στη Football League.

onsports.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα