Δυναμικό παρών στον αγώνα του ελληνικού λαού δίνουν οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων

10:40 30/9/2011 - Πηγή: 24wro
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κάνουν οι απόστρατοι...
των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα στη μία το μεσημέρι, προκειμένου να προβάλουν -όπως αναφέρουν- τη δύναμη και την ενότητά τους και να φωνάξουν «παρών» στον αγώνα του ελληνικού λαού.

Οι απόστρατοι επιδιώκουν με τη διαμαρτυρία τους να απαιτήσουν σεβασμό και να δηλώσουν ότι είναι μη προνομιούχοι κοινωνικοί εταίροι και όχι κοινωνικοί επαίτες. Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, θέλουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των εν ενεργεία συναδέλφων τους κα κυρίως της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα 9 «ΟΧΙ» των αποστράτων

Οι απόστρατοι θέλουν να βροντοφωνάξουν:
- ΟΧΙ στη διακύβευση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
- ΟΧΙ στον ραγιαδισμό και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.
- ΟΧΙ στη διάλυση του κοινωνικού ιστού που επιχειρείται.
- ΟΧΙ στη συγκάλυψη και την ατιμωρησία αυτών που λεηλάτησαν τη χώρα.
- ΟΧΙ στο γκρέμισμα των ονείρων μας και στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.
- ΟΧΙ στο σκλαβοπάζαρο που μας οδηγούν.
- ΟΧΙ στον ηλικιακό ρατσισμό, στην απαξίωση, οικονομική εξαθλίωση, κοινωνική απομόνωση και εξόντωση των φερόντων το ελληνικό εθνόσημο, που στοχευμένα και άδικα βαλλόμαστε, αφού κατά τεκμήριο αποστρατευόμαστε σε ηλικία μικρότερη των 55 ετών.
- ΟΧΙ στον αποκλεισμό μας από το συνταγματικό δικαίωμα για εργασία.
- ΟΧΙ στην υφαρπαγή των περιουσιών των Μετοχικών μας Ταμείων και στη διάλυσή τους.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες

Με την ανακοίνωσή τους, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους στρατιωτικούς και τους συναδέλφους των Σωμάτων Ασφαλείας, από όλη την Ελλάδα, με τις οικογένειές τους, όλους τους λοιπούς φορείς των αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρουν, θα κινηθεί στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν πρόκειται να δεχθούν καμία έμμεση ή άμεση πολιτική η κομματική εκμετάλλευση ή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις τους. Επίσης, δεν θα κλείσουν δρόμους και δεν θα εμποδίσουν κανέναν Έλληνα πολίτη στην καθημερινότητά του.

Η ανακοίνωση των αποστράτων καταλήγει με ένα κάλεσμα, ώστε όσοι αποφασίσουν «να παρευρεθούν, να φέρουν ο καθένας μία ελληνική σημαία, ως σύμβολο ενότητας και αγώνα, για να πλημμυρίσουμε τα πεζοδρόμια και τους ελεύθερους χώρους, γύρω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
Keywords
Τυχαία Θέματα