ΔΗΣΥ: Κοινωνικά άδικες οι μειώσεις μισθών

21:11 26/2/2012 - Πηγή: 24wro
Κοινωνικά άδικες, χαρακτήρισε τις μειώσεις στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα ο...
εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Δημήτρης Ζαφειριάδης.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι οι μεγάλες μειώσεις μισθών στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, που ξεκινούν από την 1η Μαρτίου, είναι κοινωνικά
άδικες, γιατί επιβαρύνουν περισσότερο αυτούς που έφταιξαν λιγότερο για τη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ προχωρεί ταχύτατα τις νέες οριζόντιες περικοπές, καθυστερεί αποκρατικοποιήσεις, διαρθρωτικές και άλλες αναγκαίες αλλαγές, που χρειάζονται για να μειωθεί δραστικότερα το κράτος, όπως είναι η μείωση των βουλευτών από 300 σε 200, που ζήτησε η Δημοκρατική Συμμαχία με πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή», τόνισε.
Αναφερόμενος στο θέμα των καταθέσεων βουλευτών στο εξωτερικό, ο κ. Ζαφειριάδης, δήλωσε:
«Όσο συνεχίζεται η υπόθεση με τις λίστες ονομάτων βουλευτών που μετέφεραν καταθέσεις στο εξωτερικό, η οργή των πολιτών αυξάνεται και ο πολιτικός κόσμος της χώρας απαξιώνεται ακόμα περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων.
Μοναδική λύση για να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτά τα φαινόμενα, είναι η υιοθέτηση από τα υπόλοιπα κόμματα της πρότασης της Δημοκρατικής Συμμαχίας για ανάρτηση στο διαδίκτυο του τελευταίου πόθεν έσχες, βουλευτών και μελών της κυβέρνησης και της πρώτης δήλωσης περιουσιακών στοιχείων όταν εκλέχτηκαν στο κοινοβούλιο ή διορίστηκαν σε κυβερνητικά αξιώματα. Δημοσιοποιείστε λοιπόν τα στοιχεία. Τι περιμένετε;»

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα