Δίνονται απαντήσεις στο «Καμπ Νου»

18:20 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με το 0-2 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ...
μοιάζει εξασφαλισμένη για την Μπαρτσελόνα. Είναι όμως έτσι; Ακόμη κι αν η απάντηση είναι θετική, το αποψινό παιχνίδι είναι ματς πολλαπλών απαντήσεων. Ιδού το γιατί…


Η Μπαρτσελόνα θέλει να «σβήσει» τις γκρίνιες του Μουρίνιο  περί διαιτητικής εύνοιας και με μια καθαρή νίκη να βουλώσει και πάλι στόματα! Ο «Special One» από την άλλη, θέλει να αποδείξει ότι η ομάδα του δεν είναι κατώτερη της αιωνίου και πως οι πάντες (και οι UEFA) τα έχουν βάλει μαζί του. Έγινε λόγος και για την τακτική του, ακόμη κι από παίκτες
της ομάδας του (Κριστιάνο). Πως θα απαντήσει σήμερα σε ένα εχθρικό κλίμα και βρισκόμενος από τα επίσημα του «Καμπ Νου»;

Παίζουν κι οι απουσίες μπάλα…
Οι χτυπητές απουσίες της Μπαρτσελόνα (Ινιέστα, έλλειψη αριστερού μπακ και επιθετικού) μακιγιαρίστηκαν μια χαρά από τον Γκουαρντιόλα. Ο μαχητικός Πουγιόλ αριστερό μπακ, ο Κεϊτά πρόσεχε περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα απ’ ότι θα έκανε ο Ινιέστα και ο Αφελάι του βγήκε στο δεξί άκρο της επίθεσης κι έτσι, δεν σκέφτηκε λεπτό τον Μπόγιαν.
Κάπως έτσι αναμένεται να παίξει και σήμερα, αφού από τους προαναφερθέντες μόνο ο Ινιέστα θα είναι διαθέσιμος, αλλά δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο, μια και απέχει τουλάχιστον δέκα μέρες από τις προπονήσεις. Το θέμα είναι πως θα καλύψει ο Μουρίνιο τις δικές του απουσίες.


Για πρώτη φορά βρίσκεται σε τόσο δεινή θέση, αφού ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ και «κλειδί» στα τελευταία της παιχνίδια (Πέπε) θα είναι εκτός. Συν τον Σέρχιο Ράμος που φλέρταρε επικίνδυνα από τα παιχνίδια με την Τότεναμ. Ο ασταθής Αλμπιόλ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, όπως περιμένουμε και την επιστροφή του Αρμπελόα έξω δεξιά. Τα τελευταία νέα θέλουν τον Μουρίνιο να σκέφτεται να βάλει έναν εκ των Μπενζεμά η Αντεμπαγιόρ στο πλάι του Ρονάλντο, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω!

Στο μυαλό του Πεπ και του Μουρίνιο

Όλοι μιλούν για τον Μουρίνιο! Δικαίως… Ακόμη και σήμερα που θα βρίσκεται στις εξέδρες, θα έχει στηθεί κάμερα για να αποτυπώνει τις γκριμάτσες του! Βάζω στοίχημα. Δεν έχουν άδικο, δεν έχει άδικο! Όπως τον αποκάλεσε ο Γκουαρντιόλα είναι «γαμ… αφεντικό των μίντια», αλλά και κορυφαίος προπονητής. Όμως εδώ πρέπει να αποδώσουμε τα του καίσαρως το καίσαρι!

Ο Γκουαρντιόλα του έκανε ματ στο παιχνίδι του «Μπερναμπέου». Όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός: «αλλάξαμε πολλά» σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου κι ας μη φάνηκε»! Ποια ήταν αυτά; Κράτησε τα μπακ πίσω, δεν δέχθηκε τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της Ρεάλ και κάπως έτσι ησύχασε αμυντικά. Ο Κεϊτά που βρήκε χώρο στην 11αδα ελέω Ινιέστα ήταν πολύ καλός και προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα κι έτσι ο Βαλντές τελείωσε το παιχνίδι με μόλις μία επέμβαση!

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί δεν πιστεύω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι αφελής! Έχει καβάντζα το 2-0 του πρώτου ματς και δεν θα ρισκάρει να μπει από την αρχή επιθετικά για να πατήσει τη Ρεά
Keywords
Τυχαία Θέματα