Δήλωσε συμμετοχή στο reality «Big Julia» της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

13:01 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Οι αιτήσεις για το reality με τη ζωή της Τζούλιας με τίτλο «Big Julia» ξεκίνησαν! ...Η Τζούλια Αλεξανδράτου, θα επιλέξει μόνη της βάση των αιτήσεων που θα φτάσουν στα χέρια της, τους «εκλεκτούς» οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν μαζί της. Αρχικά, λοιπόν, η «αγγελία» γράφει:
«Εάν είσαι πανέμορφη κοπέλα ή πολύ όμορφος άντρας, εκπληκτική μαγείρισσα ή ο τέλειος σεφ, μια ασυναγώνιστη ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ η ένας υπάκουος μπάτλερ, ψώνιο ή ΜΟΝΤΕΛΟ, ένας σταρ αδικημένος από το σύστημα, και αναζητάς διέξοδο στα όνειρα σου, τότε είσαι για εδώ! Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΤΕΣΙΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΧΑΝΤ, σου ανοίγει την ΠΟΡΤΑ στην ελπίδα. Δήλωσε συμμετοχή αμέσως τώρα στο bigjulia και διεκδίκησε την είσοδο σου στο ΠΡΩΤΟ και μεγαλύτερο reality του ελληνικού Διαδικτύου»
Το reality θα προβάλλεται από το διαδίκτυο 10 ώρες την ημέρα και θα περιλαμβάνει κυρίως μαγνητοσκοπημένα βίντεο αλλά και κάποια live. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο σπίτι της Τζούλιας και η διάρκειά τους θα είναι 6 με 10 ημέρες. Σκοπός του παιχνιδιού… να σε αντέξει η Τζούλια και αν τα καταφέρεις 10.000 ευρώ θα γίνουν δικά σου!
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι δυο. Θα πρέπει:
1. Να είσαι ενήλικας και
2. να αποστείλεις στο e-mail, φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και ενός λογαριασμού σταθερού ή κινητού σου τηλεφώνου, στο οποίο θα πρέπει να σε καλέσουμε.
Όσο για το ποιο θα είναι το promo του εν λόγο reality;
«Μπορείς να ζήσεις στο ίδιο σπίτι με την ΤΖΟΥΛΙΑ; Μπορείς να αντισταθείς στην εκρηκτική της ομορφιά και στις καυτές της εμφανίσεις; Διαθέτεις τις αντοχές να αντέξεις στις προκλήσεις του απόλυτου sex symbol; Μπορείς να υπομείνεις τις ιδιοτροπίες, τα βίτσια, τις εκρήξεις και τις παραξενιές μιας celebrity; Ποσό γερά νεύρα έχεις; Είσαι έτοιμος να ζήσεις την απομυθοποίηση; Σκέψου καλά πριν το αποφασίσεις! Εάν όμως είσαι σίγουρος για τις αντοχές σου, τότε τόλμησε το! Εάν και η ΤΖΟΥΛΙΑ σε αντέξει και δεν σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές, τότε διεκδικείς 10.000 μετρητά. Αξίζει τον κόπο!»
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο reality, βάση των μέχρι τώρα πληροφοριών, θα βγει στον αέρα την επόμενη Δευτέρα ενώ θα αποτελέσει τον προπομπό ενός μεγαλύτερου reality-show το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα