Διεθνές φιλικό: Ιρλανδών φιλικός.... εμφύλιος

09:40 24/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ιρλανδία φιλοξενεί στο Δουβλίνο την Βόρεια Ιρλανδία στο ματς αυλαία του Nations Cup.


ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τζιοβάνι Τραπατόνι είναι πυρ και μανία με τον επιθετικό της Σέλτικ Άντονι Στόουκς που μόλις χθες ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού εξ αιτίας της κόπωσης που αισθάνεται. Ο «Τραπ» έχει ουκ ολίγα προβλήματα ενόψει της διοργάνωσης που φιλοξενούν εφέτος οι εργοδότες του καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον
λαβωμένο εδώ και καιρό Ρίτσαρντ Νταν ενώ από την αποστολή αποσύρθηκαν τόσο ο Κίαραν Κλαρκ όσο και ο Καλέμπ Φόλαν που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Δεν μπορεί επίσης ο έμπειρος τεχνικός να στηριχθεί και στους Ντάρον Γκίμπσον , Σέιν Λονγκ και Κέβιν Κιλμπέιν που έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα σωματεία τους. Ντεμπούτο θα κάνει ο επιθετικός της Μπρόμγουϊτς Σάιμον Κοξ που θα είναι ο παρτενέρ του μεγάλου Ρόμπι Κιν στην επίθεση.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ο πλάγιος επιθετικός της Ίπσουϊτς Τζον Κάρσον θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των φιλοξενούμενων στο σημερινό ματς στο ΑΒίβα Στέντιουμ». Κάτω από τα δοκάρια ο Νάιτζελ Γουόρθινγκτον ανακοίνωσε ότι θα καθίσει ο Άλαν Μπλάινι με τους Άνταμ Τόμπσον , Λι Χόντσον , Κρεγκ Κάθκαρτ και Γκάρει ΜακΚόλι να συνθέτουν την άμυνα. Το τρίο των μέσων αποτελούν οι Σάμι Κλίνγκαν , Στίβε Ντέιβις και Τζόνι Γκόρμαν ενώ στην επίθεση εκτός του Κάρσον θα αγωνιστούν οι Γουόρεν Φίνι και Τζος ΜακΚόιντ. Από την αποστολή αποσύρθηκε ο πλάγιος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι Ράιαν ΜακΓκίβεν εξ αιτίας τραυματισμού ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε στην εθνική ομάδα ο Καρλ Γουΐντσέστερ της Όλνταμ. Ο τελευταίος αποτελεί μαζί με τους Στίουαρτ Ντάλας, Τζόρνταν Όουενς και Τζον Κάρσον τους νεοσύλλεκτους της ομάδας. Σε τρείς ημέρες η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει την Ουαλία στο 2ο της ματς στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Στο …ψαχνό: Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν αξιόλογες απουσίες αλλά είναι ασφαλώς πιο δυνατοί από τα …ξαδέλφια τους από το Βόρειο τμήμα του νησιού της Εμεράλδας. Ο άσος δίνει 1,44 στην 10bet ενώ αξίζει και το ρίσκο του under 2,25 με απόδοση 1,90.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα