ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού της Ε.Ρουμελιωτη για τον χαμο της μητέρας του

18:43 6/9/2012 - Πηγή: 24wro

Από τη Χρίσλα ΓεωργακοπούλουΔύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη που έχασε τη μητέρα της, την 59χρονη Βασιλική Σιάνη...
Ο αδελφός της ηθοποιού, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης, ανέβασε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο... Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά τη μητέρα του.

Τι συνέβη. -Όλο το ρεπορτάζ-

Το FTHIS.GR είχε στη διάθεσή του όλο το ρεπορτάζ σχετικά με το περιστατικό, από το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν επικοινωνίας με την ηθοποιό και τον σύζυγό
της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, ο οποίος αν και σε φορτισμένη κατάσταση μας ζήτησε με πολύ ευγένεια να μην δημοσιοποιηθεί το γεγονός, το σεβαστήκαμε.

Δυστυχώς όμως, το ατύχημά της 59χρονης Βασιλικής Σιάνη στάθηκε η αιτία να φύγει από τη ζωή.

Τι ακριβώς συνέβη: Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της ηθοποιού έπεσε από τις σκάλες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας και συγκεκριμένα στο Νικολούδειο Νευροχειρουργικό Κέντρο του νοσοκομείου. Η γυναίκα είχε σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη κα στα πλευρά. Το σοβαρότερο όμως, που έπρεπε να αντιμετωπιστεί ήταν η εσωτερική αιμορραγία. Τελικά δεν τα κατάφερε. Τα παιδιά της, καθώς και ο σύζυγος της ηθοποιού, δεν έλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα της.

Σήμερα έφυγε από τη ζωή και ο γιος της Γιώργος Ρουμελιώτης ανάρτησε το παρακάτω κείμενο. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR η Βασιλική Σιάνη επιθυμούσε η ίδια να γίνει δωρεά των οργάνων της.
newsnow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα